RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo sikret sølvet

Etter en famlende start på sesongen har Oslo Volley fått sving på sakene. Søndag slo de NTNUI Gløshaugen 3-2 i kampen om sølvet.

EKEBERG: Sølv er det beste vi kunne oppnå etter den starten vi hadde på sesongen, så det er vi fornøyde med, sier trener John Walstad.
Sølvet betyr også noen ekstra kroner i en slunken klubbkasse.
Vi får 30 000 kroner fra forbundet, og det kommer godt med. Dessuten slipper vi å spille kvartfinale i sluttspillet, og vi kan ikke møte Koll før i en eventuell finale, sier Walstad.
I flere sesonger har Walstad pratet om at Oslo Volley skal ta steget forbi veteranene til Koll. Det har så langt bare vært tom prat, men nå ser det endelig ut som om Oslo Volley har noen veldig bra på gang. Landslagsspiller Ragnhild Aas blir bare bedre og bedre, og dessuten har både Tonje Reme Sand og Siri Bjørkesett vokst denne sesongen.
Koll er fortsatt suverene, men nå er vi i hvert fall nummer to, sier Walstad.

Spennende

Søndagens kamp mot NTNUI Gløshaugen var meget jevn, og etter nesten to timers spill kunne Oslo Volley juble etter 15-13 i femte og avgjørende sett.
Det femte settet er alltid litt bingo, men vi var heldige som fikk en god start, sier Walstad.
Ellers svingte det som vanlig av Oslo Volley. Fra det helt glitrende i andre sett (25-10) til det langt mer beskjedne fjerde settet (16-25).
Vi er ikke stabile nok til å slå NTNUI Gløshaugen 3-0, men jeg synes vi fikk vist at vi var det beste laget, sier Walstad.
Jeg mener at Gløshaugen er et lag vi skal slå ni av ti ganger, sier en offensiv John Walstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere