RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo-skolen i en kritisk situasjon

Fungerende byrådsleder i Oslo, Peter N. Myhre fra Frp mener nå at det er alarmerende at minoritetselever er i flertall på 48 av 136 grunnskoler i Oslo. Dette har vi i Demokratene påpekt i mange år. Dette bekrefter at tilstrømningen av innvandrere til Oslo er ute av kontroll og Oslo-skolen er i en kritisk situasjon.
Frp har hatt styringen med Oslo i mange år uten å gjøre noe som helst med problemet.

Fremskrittspartiet har isteden før valget signalisert et ønske om å få flere utlendinger inn til Oslo. Dette påpekte ordførerkandidaten fra Frp Svenn Kristiansen rett før valget for å få flere stemmer fra innvandrermiljøet. Det er ingen tvil om at Frp vingler i sin politikk.

38 prosent av elevene i Oslo-skolen har et annet morsmål enn norsk dette skoleåret. Demokratene tror alle ser de negative konsekvensene av at deler av byen overtas av ikke.etnisk norske. Integrering blir umulig, fordi det ikke er noe å integrere i. Erfaringene, både når det gjelder boligområder og skoler, viser at det tar lang tid å nå 50 prosent. Men derfra øker det raskt, fordi etnisk norske vil trekke seg unna.

Svein Otto Nilsen
Politisk nestleder for Demokratene og bystyrerepresentant i Trondheim

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere