RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Sør-midler: – Må lytte til hva befolkningen sier

Bydelsutvalget har fordelt en del av Oslo Sør-midlene, men mye gjenstår.

Søndre Nordstrand: – Kultur- og oppvekstkomiteen kommer nå til å ha en grundig diskusjon om innbyggernes medvirkning knyttet til Oslo Sør-satsingen, sier Abdullah Alsabeehg som er leder av bydelens kultur- og oppvekstkomité.

LES OGSÅ: Disse fikk penger

– Hvert år deler bydelsutvalget flere millioner gjennom satsingen som går til ulike tiltak og investeringer. Innbyggerne i Søndre Nordstrand må involveres bedre i den prosessen. Beboerne i bydelen må i større grad komme med innspill i forhold til hva disse millionene skal brukes til, sier Abdullah Alsabeehg.

Ungdom må med

– I en bydel som Søndre Nordstrand med en så ung befolkning er det ekstra viktig å høre på hva barn og unge har å si. For eksempel må politikerne i bydelen gå ut og spørre ungdom om hvordan vi kan styrke fritidstilbudet i bydelen. Her kan skolene i bydelen brukes som en viktig arena for og få fram ideer som vi i bydelsutvalget ikke har tenk på. Jeg vil fremme forslag til komiteen om dette, lover Abdullah Alsabeehg.

Skal arbeide raskt

I fjor ble de siste pengene av Oslo Sør-midlene først fordelt langt utpå året. Dermed ble de ikke nyttiggjort før helt på slutten av budsjettåret.

– Slik skal det ikke være i år, lover komité-lederen.

– Riktignok må vi ha en nøye behandling, men jo fortere pengene kommer ut, jo bedre kommer de til nytte.

LES OGSÅ: Disse fikk penger

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere