RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo tapte knepent


Ole Martin Kleivenes plukket noen poeng i herrefinalen, men var misfornøyd med blokkspillet. Oslo Volley tapte til slutt 3-1 for regjerende mester Kristiansund.
Ole Martin Kleivenes plukket noen poeng i herrefinalen, men var misfornøyd med blokkspillet. Oslo Volley tapte til slutt 3-1 for regjerende mester Kristiansund.
Oslo Volley og Kristiansund fulgte hverandre tett i cupfinalen, men det var regjerende mester Kristiansund som tok seieren hjem.

BJØRNDAL: Det startet bra for osloherrene i lørdagens cupfinale i Bjørnholthallen.

Kristiansund var skyhøye favoritter før kampen, men jeg syns vi gjør en bra kamp, sier Ole Martin Kleivenes.

Oslo ledet hele veien i det første settet, og fikk god uttelling for spillet sitt. Oslo vant første set med seks poeng, 25-19, til stor jubel blant de mange fremmøtte.

Kristiansund kom tilbake

Men regjerende mester Kristiansund kom hardt tilbake.

Oslo datt helt av lasset i starten av det andre settet, og Kristiansund tok teknisk timeout på 10-16. Det gikk ikke bedre etter det, og laget fra Nordmøre fikk settball med ti poengs forsprang på 14-24. Kristiansunds Iver Horrem vartet opp med to kanonserver på rad, som Oslos mottakere ikke hadde sjans til å ta.

Men den tredje serven til Horrem gikk i nettet, og Oslo fikk dermed karet til seg to poeng til før Kristiansund vant det andre settet 25-16.

Dermed var lagene like langt, og spenningen var til å ta og føle på i Bjørnholthallen.

For mange poeng bak

Det tredje settet viser seg å bli utrolig jevnt og lagene tar sjeldent mer enn to poeng på rad. Men det er Kristiansund som stikker av med sin andre settseier, med 23-25.

Det er litt marginer, for det er veldig tett. Surt at vi ikke klarer å ta det settet, sier Kleivenes.

Oslo går på banen til det fjerde settet vel vitende om at de må vinne det dersom de skal ha sjans til å ta gullet. Fortsatt følger lagene hverandre tett, men Kristiansund rykker fra og får matchball 19-24. Det blir for mange poeng å hente inn uten feil, og Oslo taper det fjerde settet 20-25.

Alt i alt gjør vi en bra kamp, men det er jo kjedelig å tape cupfinalen, sier Kleivenes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere