RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo tømmes til helga

En fersk undersøkelse viser at omtrent 200 000 oslofolk reiser med bil på påskeferie førstkommende helg. – Ta nødvendige forholdsregler før familien legger ut på tur, råder forsikringsbransjen.

OSLO: Undersøkelsen fra Storebrand Skadeforsikring, gjennomført av Norstat blant over tusen nordmenn, viser at én av tre i hovedstaden kjører av gårde i løpet av helgen.

Innen onsdag i neste uke har halvparten av innbyggerne i Oslo reist på påskeferie.

– Det er overraskende mange nordmenn som tar seg fri hele påskeuka. Det betyr flere biler på utfartsveiene og at risikoen for skader øker. Vårt ønske er selvsagt at flest mulig tar seg tid til å forberede reisen godt, slik at skader og uhell kan unngås, sier administrerende direktør Tom Granquist i Storebrand Skadeforsikring i en pressemelding.

Ifølge tallene fra Storebrand er det bare én av tre nordmenn som er hjemme i påsken. I østlandsområdet er imidlertid nesten halvparten hjemme, utenom i Oslo, der hele 75 prosent av innbyggerne farter ut av byen på ferie.

– Det kan være lurt å unngå de vanligste utfartsdagene dersom man har mulighet til det, råder Granquist.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere