RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslo Volley fikk bank av Koll, igjen

For fjerde gangen denne sesongen fikk volleyballdamene til Oslo juling av erkerivalen Koll. I den første sluttspillfinalen vant Koll 3-0, og viste nok en gang hvem som er best i by'n.

EKEBERG: Vi har ikke råd til å gi bort en eneste ball mot Koll, sier John Walstad.
Treneren måtte nok en gang se at jentene hans kom til kort mot det rutinerte mesterlaget fra den andre siden av byen. Gjestene Koll var best i alle de tre settene selv om Oslo hang brukbart med i perioder.
Vi gir fra oss initiativet i alle settene, og da har vi ikke en sjanse, sier Walstad.
I første sett ramlet Oslo av lasset før det hadde begynt. Koll gikk rett opp i 5-1 ledelse. Oslo luktet litt på stillingen 20-22, men alt var som det pleier da Maria Moen smashet inn settballen til seier 25-21.
Oslo hadde sin store sjanse i det andre settet. Da spilte de bra lenge, og ledet blant annet 10-5. Men sakte men sikkert kom Koll inn i kampen igjen, og Julie Nordby avgjorde settet til 25-20 med et følsomt slag.
Vi lar Koll kom innpå oss på 16-14, og det er forsåvidt greit nok. Men da skal vi stikke fra igjen, men isteden gjør vi to personlige feil, sier Walstad.
I det tredje settet hadde Koll full kontroll. De ledet 14-8, men Oslo var nesten ajoúr på stillingen 23-24. Men så smashet kaptein Ragnhild Aas ut, og løpet var kjørt for jentene fra Ekeberg.

Stabilitet

Nok en gang ble Oslo Volleys ustabile spill avgjørende.
Dette er noe vi må lære oss på treninga. Vi må klare å holde skjerpinga oppe hele tiden, og unngå downperioder. For aksepterer vi det på trening, så drar vi med oss det i kampene også, sier Walstad.
For det er ikke noen tvil om at Oslo har nærmet seg Koll denne sesongen, selv om de fortsatt er et lite nummer for store.
Min subjektive mening er at vi matcher Koll på vårt beste, men det er ikke noen tvil om at de har et mye jevnere spill enn oss, sier Walstad.
Returkampen i finalen spilles i Kringsjåhallen, og det må et mirakel til om Oslo skal klare å få i stand en tredje og avgjørende kamp.
Vi kan ikke gi opp, for det kan skje mye i volleyball. Men for oss er det uansett fint å få matching mot det beste laget i Norge, for vi får jo aldri spilt treningskamper mot dem, sier John Walstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere