RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solveig Straume, Tonje Sand, Anna Wojno, Elisabeth Eyde, Ragnhild Aas, Mona Fossen, Karianne Pettersen, Synne Nygaard og Ingvild Sørdal.
Solveig Straume, Tonje Sand, Anna Wojno, Elisabeth Eyde, Ragnhild Aas, Mona Fossen, Karianne Pettersen, Synne Nygaard og Ingvild Sørdal.

Oslo Volley tapte for Koll - igjen

Jentene i Oslo Volley spilte tidvis bra, men suverene Koll ble for sterke og tok serietittelen igjen. 3-0 i sett ble resultatet i den avgjørende seriefinalen.

KRINGSJÅ: Det var knyttet mye spenning til kampen fordi for første gang på mange år var Koll truet i siste del av sesongen.

Før kampen hadde allikevel Koll et solid favorittstempel.

Oslo Volley måtte vinne 3-0 eller 3-1 for å vinne serien, fordi med 3-2 seier ville Koll fått det ene poenget de trengte for å vinne.

Det første settet er jevnt en stund, men så stikker Koll fra og vinner 25-16. Et enda større press på Oslo Volley vekker jentene, og de spiller veldig godt i andre sett. Mot slutten av settet dømmes det i mot Oslo Volley, og Koll drar i land en 25-23 seier. Da var det i praksis avgjort, og siste sett ender med 25-20 til Koll.

Dårlig mottak

- Det er mulig at servene deres er vanskeligere enn jeg ser fra benken, men det er mottakene som avgjør kampen, sier trener Ole Martin Kleivenes.

Kleivenes sier at de heller ikke kan skylde på psyken, fordi jentene har vært flinke der før.

- Vi har tålt å ligge under for så å komme tilbake tidligere, så det er nok ikke grunnen til at vi taper, sier han.

Nærmere Koll

Med en seier over Koll denne sesongen har allikevel Oslo Volley grunn til å være stolte. Tidligere år på denne tiden har Koll hatt sommerferie, men i år fulgte Oslo Volley dem til døra. - Vi har alltid en ambisjon om å vinne, og i år er vi nærmere enn noen gang, sier Kleivenes.

Han skal fortsette neste sesong med jentene, og jobber for å få en bedre spillerstall.

Vi har vært i kontakt med ei canadisk jente som har spilt profesjonelt, også er vi på utkikk etter unge ambisiøse spillere, avslutter Ole Martin Kleivenes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere