RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslofolk tror på mye jubel for Morten Berre og Vålerenga i 2014-sesongen. Mange tipper gull til Kjetil Rekdals menn.
Oslofolk tror på mye jubel for Morten Berre og Vålerenga i 2014-sesongen. Mange tipper gull til Kjetil Rekdals menn. Foto: Foto: Christian Haksø

Oslofolk tror på Enga-suksess

Femteplass er tipset fra som får størst oppslutning fra våre lesere før Vålerenga starter sesongen. Nest størst? Gull.

OSLO: Seriestarten er kun timer unna, og mange har sagt sin mening om hvordan de tror tabellen ender. Vi i dittOslo har invitert våre lesere til å tippe hvor Vålerenga havner på tabellen, og oslofolk er positive.

Hele 18 prosent av de spurte tror Vålerenga havner på femteplass i årets sesong. Femteplass er også gjennomsnittet av alle tips vi har fått inn.

Dette kan kanskje virke optimistisk, etter en fjorårssesong der Vålerenga var truet av nedrykk til siste slutt – og til slutt ble nummer 11. I tillegg har dårlig økonomi tvunget Vålerenga til å selge flere av sine beste spillere.

Mange tror på gull

Men hvis du mener femteplass er optimistisk, er det bare å stålsette seg. 15 prosent har nemlig plassert Vålerenga på førsteplass på tabellen. Det er det nest mest populære tipset blant de vi har fått inn.

Tredjeplass er også et populært tips, med 12 prosent av tipsene. Samme antall er enig med TV2-ekspert Davy Wathne, som tror at Vålerenga havner på fjerdeplass.

Hele 87 prosent av de som har tippet har plassert Vålerenga blant de syv beste. Det gjør også dittOslo-redaksjonen. I vårt tippeligatips er Vålerenga på sjetteplass.

Noen tror på nedrykk

Blant alle optimistene finnes det selvsagt noen som ikke har tro på Vålerenga også, selv om de er i solid mindretall. Drøye tre prosent tror på nedrykk for Vålerenga i årets sesong. Ytterligere to prosent ser for seg kvalikplass.

Hvem som har rett, får vi ikke vite før i november. Men allerede i kveld kommer første pekepinn. Vålerenga møter Molde i serieåpningen, i det Kjetil Rekdal betegner som en av årets tøffeste kamper.

Avspark på Aker stadion er klokken 19.00 fredag kveld. Kampen kan du følge direkte på live.dittOslo.no.

Les også: Kommentar: Forskjellen mellom topp eller flopp for Vålerenga

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere