RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslokjendiser i realitykamp

Flere oslokjendiser er med på å teste grensene sine i realityprogrammet 71 grader nord.

OSLO: I tillegg til Abid Raja er det mange av kjendisene som nå har bostedsadresse i Oslo. Radio- og TV-kjendis Mina Hadijan, som er bosatt i Gamlebyen, betrakter seg ikke som supersprek før innspillingen.

– Formen min er på det laveste, men jeg lover å gi alt. Jeg gir meg ikke før jeg knekker, sier Mina til TV Norge.

Hun får sjokk når hun oppdager hvor tidlig hun må stå opp på turen. Mina er kjent fra både NRK Radio og Studio 5 på kanal Fem.

LES OGSÅ: ABID RAJA TROSSET FRYKTEN

Sangere

Med på kappløpet til Nordkapp er sanger, låtskriver og modell Lene Alexandra Øien, som har bosatt seg på Grefsen. Hun vant også Skal vi danse på TV2 i 2008. Sanger og låtskriver Maria Solheim, bosatt i Maridalen, får også oppleve kjendiseventyret, sammen med Endurofører Pål Anders Ullevålseter. Marias siste innspilling var Rom for alle med Hank von Helvete.

Rally og kickboksing

Pål Anders har vokst opp på Ullevålseter i Nordmarka og er vant til å være i den norske naturen. Han har deltatt i det legendariske Paris-Dakar-rallyet seks ganger. Kickbokser Mette Solli, bosatt på Bjølsen, får også testet kreftene sine både i tøff sjø og på høye fjell. Hun har vunnet en rekke titler, blant annet VM-gull, EM-gull, nordisk gull og NM-gull. I 2009 vant hun sin sjette VM-tittel som profesjonell.


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere