RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslos beste pizza


Øyvind Dale var veldig fornøyd med bronsemedaje i NM. Foto: Anita Bakk Henriksen
Øyvind Dale var veldig fornøyd med bronsemedaje i NM. Foto: Anita Bakk Henriksen
Under NM i Lillestrøm tok Cin Cin Pizzeria på Bislett bronsemedalje i italiensk pizza og kan nå flagge med Oslos beste pizza på menyen.

BISLET:  Dette var veldig moro! Vi hadde så klart håpet på en førsteplass, men som tre ferske pizzabakere var vi utrolig fornøyde, sier eier av pizza stedet CinCin, Øyvind Dahle.

Bak suksessoppskriften står entusiastene Morten McRoberts (eier av Café Nero med lang erfaring fra restaurant- og utelivsbransjen) og Håvard Nelvik (gründer og eier av Utelivsguiden siden 2001)

Laks på menyen

Bronsepizzaen var en meget spesiell variant, med blant annet avokado og røklaks.

- Det er mange som rynker litt på nesen når de ser hva vi har på pizzaen, og noen er nok litt redde for å smake, men når de først gjør det kommer de alltid tilbake for mer, sier Dahle

Store stå

Cin Cin selger ikke kun fra sine lokaler, men har også samarbeid med puben ved siden av, Store Stå, og Nero.

- Pizzaen er bare helt sinnsykt god, og vi har kun fornøyde kunder, sier daglig leder på Store Stå, Tina Lund

Hun forteller at de aldri har mottatt en eneste klage siden de startet å selge pizzaen til de tre gutta, og det har de holdt på med i over to år.

Norvega

På menyen til Store Stå heter laksepizzaen Norvega, og lokalavisens utsendte fikk en liten smakebit av den populære varianten. Det var absolut ingen skuffelse, og jeg ble dagens helt da jeg kom tilbake med et stykke til alle i redaksjonen.

- Hadde aldri trodd at laks på pizza skulle smake så godt, sa nettjournalist Andreas Lindbæk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere