RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslos dyreste bolig


Luksus: 22 millioner er prisen på David-Andersen-familiens gamle villa. Foto: Sem og Johnsen
Luksus: 22 millioner er prisen på David-Andersen-familiens gamle villa. Foto: Sem og Johnsen
David-Andersen-familiens gamle villa på Bestum ligger nå ute til salgs. Eiendommen på nesten fire mål har fått prislapp på 22 millioner kroner, og er for øyeblikket Oslos dyreste bolig.

Selv om markedet har gått litt nedover den siste tiden, tror ikke eiendomsmegler Tom E Johnsen det vil bli noe problem å få solgt den herskapelige eiendommen.

- Markedet blir mer og mer selektivt, og selv om dette kan bety at vi vil bruke noe mer tid, tror jeg ikke at dette vil bli noe problem, sier han til Ullern Avis Akersposten.

Bra marked

Johnsen sier at det har vært et veldig bra marked for luksuseiendommer de siste årene, og at det aldri har vært så lett å selge slike dyre eiendommer.

Nå har heller ikke fallet i boligprisene den siste tiden rammet Ullern Bydel i sterk grad. Her boligprisene sunket med tre prosent siden juni, i motsetning til på Stovner eller Østensjø, hvor fallet har vært syv prosent, ifølge Finansavisen.

Det tok to måneder å selge en av markedets dyreste boliger i fjor, Øvre Vilberg gård utenfor Oslo, som hadde en prisantydning på 25 millioner kroner.

Det blir visninger på David-Andersen-boligen 17., 20. og 21. januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere