RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslos dyreste garasjeplass?


SENTRALT: Stort mer sentralt går det vel nesten ikke an å ha parkeringsplass på Majorstuen. Men både den og en del andre p-plasser koster flesk.
SENTRALT: Stort mer sentralt går det vel nesten ikke an å ha parkeringsplass på Majorstuen. Men både den og en del andre p-plasser koster flesk. Foto: Foto: Marianne Holøien
Er du i desperat behov for en garasjeplass på Majorstua, ligger hjelpen sentralt plassert. Men den koster, for å si det mildt.

MAJORSTUA: 790.000 kroner er den nette prisantydningen for det som beskrives som en romslig garasjeplass i Colosseum Park. I tillegg kommer månedlige felleskostnader på 300 kroner, fremgår det av annonsen på finn.no.

Fjernstyrt portåpner

For pengene får du enkelt og greit trygg parkering midt i det mest sentrale området på Majorstua.

Med på kjøpet følger "enkel nedkjøring fra Essendrops gate" og fjernstyrt portåpner.

Eiendomsmegler Steinar Wefring i DNB Eiendomsmegling ønsket ikke å kommentere salgsobjektet sitt da dittOslo var i kontakt med ham.

SE VÅR GUIDE TIL PARKERING I OSLO

Det er for øvrig ikke noe nytt at det koster flesk for sentralt plasserte garasjeplasser i Oslo.

Ved Marienlyst selges for tiden garasjeplass på finn.no til en prisantydning på 590.000 kroner. I Lindemanns gate kan du slippe unna med 580.000 kroner for en plass.

I Hammerstads gate må du ut med 500.000 kroner for en garasjeplass, mens du kommer helt ned i 450.000 kroner for en plass på Sjølyststranda.

Som en liten hybel

For omtrent samme sum som garasjeplassen i Colosseum Park kan du for øvrig få deg en liten hybel sentralt plassert i Oslo.

På Torshov, for eksempel, er det for tiden lagt ut et krypinn på 11 kvadratmeter til 850.000 kroner og månedlige utgifter på 576 kroner.

Her får du – i motsetning til i garasjen på Majorstua – bad med på kjøpet.
 

Flere saker fra dittOslo:

Etterlyser disse to etter voldtekt i Slottsparken

Bygger hall på Ekeberg til 50 mill.

– Jeg selger mest til damene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere