Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Oslos første Boots

Svært mange hadde møtt fram til åpninga av det nye Boots apoteket, og sikret seg produktprøver. Det dannet seg lange køer utenfor, og folk strømmet inn da dørene åpnet.
Svært mange hadde møtt fram til åpninga av det nye Boots apoteket, og sikret seg produktprøver. Det dannet seg lange køer utenfor, og folk strømmet inn da dørene åpnet.
Tirsdag ble Alliance apotek på Kalbakken nytt Boots apotek.

Apoteker Anders Brekke.

KALBAKKEN: Alliance og Boots fusjonerte i 2006, og Norge er det første landet i Europa, utenfor Storbritannia, som åpner Boots apoteker. Apotekkjeden er størst i Storbritannia med over 1500 utsalg. Apoteket på Kalbakken blir det niende Boots apoteket i Norge, og det første i Oslo.

Økt vareutvalg

De nye apotekene vil ha et mye større og mer spennende selvbetjeningsområde med et variert tilbud til alle aldersgrupper. Vi vil blant annet øke utvalget av produkter til mor/barn, reise, hår, kosmetikk og føre egne serier for menn, sier administrerende direktør i Boots apotek Marit Lambrechts.

Tirsdag var det offisiell åpning, og apoteket kunne vise fram nye og fine lokaler ved Kalbakkensenteret. Apoteker Anders Brekke var svært fornøyd med resultatet.

Vi har tidligere holdt til ved siden av Nordea i 47 år. Nå har vi alt på et plan, og det er blitt kjempefint både for kunder og ansatte, sier han.

Egne informasjonsrom

Det nye apoteket vil gi dobbelt så stort vareutvalg. Boots fører merker som No7, Botanics og Soltan.

Apoteket vil også satse mer på helsetjenester i apoteket. Farmasøytfaglig tjeneste kan blant annet måle blodsukker og gi veiledning i medikamentbruk. Det legges dessuten vekt på stor diskresjon ved hjelp av egne informasjonsrom.

Her kan folk få veiledning og betale produkter som de opplever for intime til at andre skal se hva de kjøper.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!