Oslos tristeste rom på Grünerløkka

GLAD VINNER: Sten Rune Kristiansen (t.h) fikk maleriet overrakt av kunstneren Per Rosenberg. Foto: Andreas Lindbæk

GLAD VINNER: Sten Rune Kristiansen (t.h) fikk maleriet overrakt av kunstneren Per Rosenberg. Foto: Andreas Lindbæk

Sten Rune Kristiansens bilde av en kamerats leilighet på Grünerløkka ble kåret til Oslos tristeste rom av Galleri Ramfjord og Lokalavisene Oslo. Dermed vant han et bilde malt av kunstneren Per Rosenberg.

Stygt: Vinnerbildet ble tatt i en leilighet på Grünerløkka. Foto: Sten Rune Kristiansen

BISLETT: - Det var et flott maleri med kraftige farger. Maleriet går rett opp på veggen, sier den glade vinneren til Østkantavisa.

Sten Rune Kristiansen valgte å sende inn et bilde av kjøkkenet til en kamerat da han så konkurransen om kåringen av Oslos tristeste rom på lokalavisene i Oslo.

- At rommet var så stygt er vel en kombinasjon av bedagelighet og latskap. Han bodde alene og dermed er det kanskje lettere å ikke bry seg om hvordan det ser ut rundt seg, ler vinneren.

Han var personlig imponert over maleriet til en verdi av 10.000kroner malt av Per Rosenberg. Kunstneren har akkurat avsluttet en utstilling som har gått over all forventing.

- Han solgte 32 bilder på tre uker. Dyrebildene hans gikk ekstremt fort og det var faktisk noen som ønsket å kjøpe vinnerbildet. Men det klarte vi å avverge i siste liten, sier innehaver av Galleri Ramfjord, Elisabeth Ramfjord.

Nå henger bildet i leiligheten til Sten Rune Kristiansen på Grünerløkka.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.