Øst snudde på overtid

0-1 ble snudd til 2-1 i løpet av fire hektiske overtidsminutter, og Oslo Øst økte avstanden nedover på tabellen etter dramaet mot Gjøvik/Lyn.

- Det er vel dette som kalles flyt. Vi gjorde en utrolig dårlig kamp, og jeg er lettet, men forbannet. Jeg kan ikke kjefte på gutta etter det de leverer på overtid, vi får ta det på treninga i morgen, smilte trener Geir Midtsian etter matchen.
I nitti minutter strevde hjemmelaget med upresise pasninger, svakt balltempo og dårlige bevegelser, men på overtid snudde alt.
Først jaget innbytter Karim Aoudia en håpløs ball som endte med corner til hjemmelaget. I feltet raget en bestemt Even Iversen en halv meter over Gjøvik-forsvaret og stanget ballen kontant i mål. Alle trodde Øst hadde berget ett poeng, men hjemmelaget ville ha mer.
To minutter senere får Espen Schjerven tak i ballen etter et frispark på ventrekanten og legger en presis ball på bakerste stolpe idet Gjøviks keeper forlater streken. Der står Aoudia og kan umulig bomme fra en halv meters hold, og tre usannsynlige poeng var i boks.

Ferietempo

- Kjempedeilig! Det er alltid moro å komme innpå og score seiersmålet, og dette har vi trent mye på. Jeg luktet at ballen kom på bakerste, og nå håper jeg å starte i neste kamp, fortalte den lykkelige G19-spissen.
De første nitti minuttene var imidlertid ikke mye å skryte av. Gjøvik/Lyn ligger fjerde sist på tabellen, men har stablet et brukbart lag på beina etter en skadepreget åpning av sesongen. I sommersola på Lambertseter bar det av sted i et behagelig ferietempo. Øst hadde ballen mest, og begge lag skapte noen farligheter, men da bortelagets Paguy Mpenda Zunda bredsidet inn 0-1 kvarteret før slutt trodde de fleste at kampen var avgjort. Carl-Erik Torp, Espen Schjerven og Aleksander Midtsian var friskest for hjemmelaget, før målscorerne snudde kampen.

Under pari

- Vi flytter ikke beina, skaper ikke noe i det hele tatt og er langt under pari. Det må være utrolig bittert for Gjøvik/Lyn som er mye bedre enn tabellsituasjonen tilsier, men desto deiligere for oss, sa Midtsian.
De tre heldige poengene gjør at avstanden til Lørenskog er sju poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.