RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Folk over hele Norge satt benket foran fjernsynet da Daniel danset. Ingen andre programmer ble sett like mye i forrige uke.
Folk over hele Norge satt benket foran fjernsynet da Daniel danset. Ingen andre programmer ble sett like mye i forrige uke.

Over en million så Daniels seiersdans

Over én million så Daniel vinne «Norske Talenter», det ble ny rekord for programmet.

ELLINGSRUD: Det er ikke mange i Groruddalen som ikke har fått med seg at Ellingsrudgutten Daniel suste til topps fredag i «Norske talenter» 2011.

Del på Facebook

Nå viser tallene at resten av Norge fulge like intenst med.

Resultatsendingen av det populære TV 2-programmet ble sett av 1.028.000 seere, og dermed ble programmet ukas mest sette. Ingen andre programmer hadde over én million seere.

– Vi er svært fornøyde med at så mange fulgte våre fantastiske finalister i «Norske talenter» fredag. Vi har hatt stabilt gode seertall gjennom sesongen, og å toppe årets sesong med over én million seere på sesongens aller siste del er selvsagt stor stas, sier pressekontakt for «Norske Talenter», Kari Austefjord.

LES OGSÅ: Daniel tatt imot som en superstjerne

Ingen andre finaler av «Norske talenter», som har gått på TV 2 i fire sesonger, har blitt sett av så mange.

Jantelov

Fredag fortalte Daniel til «God kveld Norge» at veien fram til finalen ikke bare var en lek. Han har fått merke Janteloven til tider. Men Daniels mamma Linda Johansen Elmrhari var sterk og klar:

– Janteloven kan ryke og reise. Det er dessverre nok av jantelov i Norge ennå. Men janteloven bryr jeg meg ikke om. Folk blir litt misunnelige på Daniel når han gjør det så bra og får mye oppmerksomhet, men jeg tenker at så lenge han gjør noe han elsker og kan inspirere andre til å holde på med en sunn hobby, så synes jeg det er fantastisk, sa Daniels mamma etter finalen

– De er utrolig stolte av ham på skolen og han får masse skryt og oppbacking, fortsatte moren.

Og vi som var til stede på Ellingsruddagen kunne både se og høre hvordan Ellingsrud setter pris på Daniel, dagen etter seieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere