RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Over og ut for Vestli


Vestli-spiller Steffen Wahlund spilte en god kamp, men klarte likevel ikke å forhindre tap.
Vestli-spiller Steffen Wahlund spilte en god kamp, men klarte likevel ikke å forhindre tap.
Onsdag kveld rykket Vestli ned fra eliteserien etter å ha tapt 28 24 for sølvvinner Runar. Nå slår laget seg sammen med Oppsal.

STOVNER: Styret har vedtatt at det ikke skal satses mer penger, og herrelaget til Vestli er med det historie. Klubben har nå inngått en treårs samarbeidsavtale med Oppsal.

Vestli har hatt store problemer både på og utenfor banen denne sesongen, og det hele toppet seg onsdag da det ble klart at laget rykker ned til 1. divisjon. Laget måtte slå Runar, men tapte med fire mål. Vestli/Oppsal spiller dermed i 1. divisjon neste år.

Dette var surt! Vi legger ned er kjempeinnsats i 1. omgang. Jeg var veldig godt fornøyd med forsvars- og keeperspillet, men etter pause klarer vi ikke å holde trøkket oppe, sier lagets trener Anders Tvilde.

Møtte veggen

Lagene fulgte hverandre som to skygger i første omgang, men det var vertene som avsluttet sterkest, og ledet 15-13 til pause. Da var det mange i Stovnerhallen som hadde troen på at hjemmelaget skulle klare å beholde plassen, men den gang ei. Etter hvilen var det Runar som orket mest.

Det så lyst ut, men i 2. omgang er vi ikke på høyden. Vi var stillestående, og hadde ikke flyt framover på banen, sier Vestlis Vidar Braathen, som hadde "frimerke" i hele 2. omgang.

Hva har gått galt denne sesongen?


Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hvor det har gått galt, men vi har helt klart møtt veggen. Det startet bra, men så har det bare gått nedover, svarer Braathen.

Vestlis ildsjel Terje Hammer var også langt nede etter at det ble klart at laget rykker ned. Hammer, som har vært i Vestil i 14 år, synes det er synd at spillerne på laget mest sannsynlig vil bli spredt for alle vinder.

Det måtte vel komme, men det er trist, sier han til Lokalavisen Groruddalen.

Positivt innstilt

Laber økonomi, tynn stall og dårlig ramme rundt laget har vært hverdagen for herrelaget til Vestli denne sesongen. Og det er da kanskje på sin plass at laget starter med blanke ark sammen med Oppsal.

Lokalavisen Groruddalen var i kontakt med flere sentrale spillere i Vestli angående samarbeidsprosjektet med Oppsal etter kampen mot Runar. Oppsal har allerede innkalt til et møte der de vil legge fram planene for neste sesong.

Jeg er positivt innstilt, og kommer til å stille opp på informasjonsmøte. Prosjektet tror jeg vil løfte herrehåndballen i Oslo, sier Vestli-keeper Per Egil Riddervold.

Jeg er usikker på hva som skjer for min egen del neste sesong, men jeg vil møte opp og høre hva Oppsal har å si, fortsetter Steffen Wahlund.

Vidar Braathen og Anders Jørgensen er mer usikre på hva som skjer neste sesong.

Det er litt tidlig å si hva som skjer, men jeg er spent på planene til Oppsal. Jeg har også fått noen tilbud fra andre klubber, men nå trenger jeg mest av alt en god ferie, sier Braathen.

Jørgensen blir neppe å se i 1. divisjon til høsten.

Jeg vil fortsette med håndball, men helst på eliteserienivå, sier han til Lokalavisen Groruddalen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere