RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God nyhet: Allerede i år kan det bli full barnehagedekning i Ullern bydel. Foto: arkiv
God nyhet: Allerede i år kan det bli full barnehagedekning i Ullern bydel. Foto: arkiv

Overdekning av barnehager

Ullern bydel kan få overdekning av barnehageplasser i 2009.

ULLERN: Nå må vi begynne å produsere, sa en spøkefull bydelsdirektør, Thor-Even Strømme under siste møtet i bydelsutvalget.

Bydelsadministrasjonen og politikernes egen barnehagegruppe har jobbet hardt for å finne egnede tomter til barnehager. Nå har arbeidet båret frukter.

Det ser ut til at vi går mot full dekning i år og at vi kan få overdekning neste år, sa Strømme i forbindelse med barnehagerapporten.

Bydelspolitikerne mente at man skulle være forsiktige optimister i og med at fødselstallene sjelden stemte med prognosene fra rådhuset. Dessuten var det knyttet noe usikkerhet til de 150 nye private barnehageplassene som er planlagt i henholdsvis Frognerparken, Husebyveien og Skogfaret.

Blant de større kommunale prosjektene som trekker opp antall barnehageplasser er den planlagte barnehagen, Smestad barnehage i Priorveien, som er beregnet med 180 plasser. I tillegg kommer 200 plasser i den midlertidige barnehagen i FO-bygget.

Dette kan vi være stolte av, sa Knut Riis (FrP) i kultur- og oppvekstkomiteen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere