RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overfallsvoldtekt på Nordstrand


VOLDTEKT: Fredag kveld ble en kvinne i 20-årene overfalt og voldtatt i Fjellklangveien på Sæter.
VOLDTEKT: Fredag kveld ble en kvinne i 20-årene overfalt og voldtatt i Fjellklangveien på Sæter. Foto: FOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
En ung kvinne ble overfalt og voldtatt like ved trikkestoppen på Sæter fredag kveld.

SÆTER: Overfallsvoldtekten skjedde fredag 23. mars i tidsrommet fra 23.30 til 23.40.– Kvinnen kom med taxi og gikk av ved 7/11 på Sæter, her var hun inne og handlet før hun gikk i retning mot der hun bor. Hun ble kontaktet av en mann som fulgte etter henne noen hundre meter i retning Fjellklangveien hvor hun blir overfalt og voldtatt, sier politioverbetjent Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt.

Overfallet skal ha skjedd ved Fjellklangveien nummer 5.

Vitne fulgte etter

Jenta, som er i 20-årene, skrek til og et vitne skal ha prøvd å følge etter gjerningsmannen som forsvant i retning Nordstrandveien, hvor vitnet mistet gjerningsmannen av syne.

– Politiet ble varslet og rykket ut og gjorde søk i området, også med hundepatrulje. Det er gjort kriminaltekniske undersøkelser og kvinnen ble sendt til overgrepsmottaket, forteller Lid.

Sikret overvåkingsbilder

Politiet har sikret videoovervåking fra busser, trikker, 7/11 og andre steder for å se om de kan identifisere gjerningsmannen.

– Vi jobber med gjennomgang av dette materialet nå. Det gjenstår også noen vitneavhør. Vi vet foreløpig ikke om det er sikret biologisk materiale på overgrepsmottaket, men hvis vi får dette bekreftet blir saken satt med førsteprioritet for analyse av dette, sier Lid.

Etterlyser vitner

Gjerningsmannen er beskrevet til å være i 20-årene. Han var mørk i huden og hadde kort mørkt hår og skal ha vært 170–180 centimeter høy. Mannen var iført mørk jakke og løst sittende bukser.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med vitner som var i området i tidsrommet 23.20-23.40 fredag kveld.

– Vi er interessert i vitneobservasjoner fra 7/11 og da mannen fulgte etter kvinnen og da han stikker fra åstedet i retning Nordstrandveien. Alle observasjoner i dette området i tidsrommet er svært interessant for oss, sier Kari-Janne Lid.

Vitner bes ringe Kriminalvakta på 22669966 (de svarer hele døgnet) eller forkontoret til avsnittet for seksualforbrytelser på 22669430 på dagtid.


LES FLERE SAKER FRA DITTOSLO.NO:

Suksess mot ungdomskrim i Groruddalen

Imponerte Kronprinsen – se bilder og video!

Ranere ville skjære av ham ringfingeren

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere