RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overfalt ved skolen

Nå skjerper Øraker skole sikkerheten.

Øraker: Mandag ble en elev slått ned og ranet av en ungdomsgjeng utenfor Øraker skole, melder NRK Østlandssendingen. Nå er inspeksjonen i friminuttene styrket og elevene har ikke lenger lov til å forlate skoleområdet i storefri. Tiltakene ble iverksatt etter råd fra politiet. Gutten som ble overfalt mandag hadde vært på tannlegen og var på vei tilbake til skolen, På veien ble han ble stoppet av en gjeng på seks-åtte ungdommer.
Én eller to av ungdommene i gjengen skal, i følge fungerende rektor Marianne Hinze, ha gått løs på eleven, slått ham i ansiktet, og stukket av med mp3-spilleren hans.
- Skolen skal ikke hatt tilsvarende hendelser de siste årene, og håper angrepet på eleven var et enkeltstående tilfelle. Skolen skjerper nå sikkerheten i friminuttene for å være på den sikre siden. Vi ønsker å se situasjonen litt an, og holde elevene inne på skolens område i storefri. Vi har også forsterket inspeksjonen, sier Hinze til NRK Østlandssendingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere