RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overgangen på gang


OVERGANG: Det som skulle bli en undergang, blir eventuelt overgang - til høyre hybelbygget med starten på overgangen langs bygget - den nye overgangen skal hektes på eksisterende gangbro over Ring 3.
OVERGANG: Det som skulle bli en undergang, blir eventuelt overgang - til høyre hybelbygget med starten på overgangen langs bygget - den nye overgangen skal hektes på eksisterende gangbro over Ring 3. Foto: FOTO: Utlån
Overgangen fra Nydalen til Grefsensiden lar vente på seg, men den er på gang!

NYDALEN: Det begynner å bli noen år siden planleggingen av en undergang fra enden av Gunnar Schjelderups vei i Nydalen - under jernbanen og opp til Ring 3 - til gangbruen over til Grefsensiden, begynte.Undergangen er nedfelt i reguleringsplanen for utbyggingen av Gunnar Schjelderups vei 11 og 13.

Fra undergang til overgang

Det har vært diskusjoner om hvordan den nye undergangen skulle utformes. Men i fjor la utbyggerne Nydalen Bolig/Fri Eiendom AS frem et helt nytt forslag til adkomst; En overgang i stedet for undergang.

Plan- og bygningsetaten uttalte til avisen da at etaten i utgangspunktet ikke var negativ til en overgangsløsning, istedenfor en undergang. Og saken tikker og går.

Overgangen har også vært oppe til orientering i byutviklingskomiteen på Rådhuset, og er nå tilbake i Plan- og bygningsetaten.

Stort møte etter påske

– Saken ligger nå til vurdering i etaten. Den har også vært oppe til orientering for byutviklingskomiteen flere ganger det siste året. Det jobbes nå for å få til et møte mellom Bymiljøetaten, Statens vegvesen, Plan- og bygningsetaten og Hafslund rett over påske, forteller informasjonsrådgiver Rolf Rolid i etaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere