RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overkjørt av bussen


ULYKKE: Det var ved krysset Johan Evjes vei-Østensjøveien en dame torsdag ble påkjørt av bussen. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen
ULYKKE: Det var ved krysset Johan Evjes vei-Østensjøveien en dame torsdag ble påkjørt av bussen. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen
En 37 år gammel kvinne ble torsdag morgen kjørt til sykehus etter at hun ble overkjørt av bussen på Bryn. Les Manglerud-politiets logg her!

Ble overkjørt av bussen

BRYN: Politiet fikk litt før klokken 07 torsdag morgen melding om trafikkulykke i Østensjøveien ved Johan Evjens vei på Bryn. En kvinne hadde blitt overkjørt av bussen.
 
Vitner har fortalt at den 37 år gamle damen hadde løpt etter bussen, sklidd og kommet ut i veibanen. Der hadde et ben kommet under bussen.
 
Hun ble kjørt til sykehus med betydelige benskader.
 
Etter det politiet forteller, kan bussfører ikke klandres for ulykken. Det var derfor ikke aktuelt med førerkortbeslag, men det er opprettet trafikkulykke-sak.

Tatt for øl-tyveri

HAUKETO: Politiet får stadig melding om butikktyverier og nasking, men i mange tilfeller blir gjerningspersonene tatt.
Onsdag ved 14-tiden ble en mann tatt for å ha tatt øl i REMA 1000-butikken på Hauketo. 

Pipebrann 

ØSTENSJØ: Torsdag ettermiddag kom det melding om brann i Fugleliveien på Østensjø.  Det viste seg at den var begrenset til en pipe. Det ble ingen skader i forbindelse med brannen.
 
LES OGSÅ:
 
Terningskast fem til lambertseterrevyen 2015
 
Bogerud kan få 240 nye boliger
 
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere