RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overlegen seier i "Nr. 15"

Fazilat og Imran Ullah vant "Nr. 15" og 168 000 kroner i gevinst. Nå pusser de opp hjemmet sitt på Tveita.

Tveita: Etter 52 dager med blodslit i TV-serien "Nr. 15" på TV3, slår Fazilat (26) og Imran (27) ned veggen på badet hjemme. Nå er det leiligheten på Tveita som skal fiffes opp i kjent Fazilat og Imran minimalistisk stil.
Det blir nok ikke noe boblebad, men jeg synes stilen vi hadde i "Nr. 15" var kjempefin, sier Fazilat.
Eneste med gevinst
"Nr. 15" ble avluttet på TV3 i forrige uke, etter at fire par fikk hver sin loftsleilighet å pusse opp i Sagene bydel. Da alt var ferdig, skulle leilighetene selges, og parene skulle få overskuddet. Men gevinst, det var det bare Imran og Fazilat som fikk - en av leilighetene ble ikke solgt, og de andre to gikk med underskudd.
Det var utrolig kjipt at de andre ikke fikk noe gevinst. Det var selvfølgelig kjempegøy å være med, men det er jo gøy å ende opp med noe. Å stå der med ingenting er ikke artig når vi vet hvor hardt alle jobbet, forteller Fazilat.
Tvilte på seier
Seieren var ikke åpenlys under innspillingen av reality-serien. Etter hver episode ble det kåret et vinnerpar ettersom hvor bra de hadde fullført rommene. Ekstra penger til oppussingen skulle hjelpe på et stramt budsjett, men Imran og Fazilat tok ikke hjem en eneste seier.
Vi vant jo ikke en eneste romkonkurranse, men selv synes vi jo at leiligheten var kjempefin. Så vi tvilte jo litt på at vi skulle vinne under konkurransen, men da vi begynte å ha åpen visning, var det mange som kom opp til oss og sa at vi hadde den beste leiligheten. Da begynte vi å tro at det var håp for en seier, forteller Fazilat.
Kameraer overalt
Under innspillingen av "Nr. 15" måtte alle parene bo i leilighetene de skulle pusse opp, og arbeidet skulle fullføres mens de jobbet og studerte om dagen. Fazilat som studerer til å bli lektor i realfag, og Imran som er account manager i firmaet "Broadnet" syntes det var utrolig slitsomt å kombinere jobb og studier med oppussingsarbeidet på kvelden og natten.
Spesielt med kameraer rundt dem hele døgnet.
Jeg er ikke noe morgenmenneske, og når jeg står opp og er sliten, vil jeg helst ikke snakke med noen. Da hjelper det ikke så veldig at det første du ser er et kamera, forteller Fazilat. Men forholdet forbedret seg betraktelig etterhvert.
På slutten ble vi gode pals med kamerafolka, ler Imran.
Veldedig formål
Med 168 000 kroner, 50 000 i reisesjekk og en scooter føler både Imran og Fazilat at de har oppnådd mye. Med en planlagt ferie til USA til sommeren, og Imrans guttetur til Istanbul og Champions League finalen, har de valgt å donere bort ti prosent av gevinsten til en jenteskole i Pakistan. Et voldtektsoffer som valgte å bli i landsbyen hun ble overgrepet i for å starte en skole, minner alle på hvor heldige man er.
Vi fikk vår gevinst, og vi er kjempe fornøyde. Nå vil vi gi bort noe til et formål som vi vet det betyr mye mer for enn for oss, sier Imran.
Flytter
Etter sommeren har de planer om å flytte fra blokkleiligheten i Gunnulvsvei 6 på Tveita. Fazilat ønsker seg en liten hageflekk, og etter to år på Tveita og den siste tiden på Sagene, frister det ikke å flytte til sentrum.
Vi har det utrolig koselig her, det er et stille området og veldig hyggelige naboer. Vi trives med å bo litt utenfor sentrum, sier Imran, og legger til:
Nå er snart nummer seks til salgs!

Vi fikk vår gevinst, og vi er kjempe fornøyde.
Imran Ullah


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere