*Nettavisen* Nyheter.

Overlegen seier til Ellingsrud-rytterne

Ellingsrud Rytterklubb vant suverent kretsmesterskapet med hele 266,195 poeng. Allerede første dagen delte to av lagets dyktige ryttere førsteplassen.

Ellingsrud: - Vi hadde et godt forsprang og ledet med ca. ti prosent allerede den første dagen, vrinsker Jonas Elvebakk, en av de dyktige lagrytterne i Ellingsrud Rytterklubb. Sammen med lagerytterne Mette Njøten og Petter Amundsen, triumferte han med gull ved kretsmesterskapet i dressurridning i helga. Sølvet gikk til Skedsmo med 254,409 poeng, mens Nes endte opp med 244,236 poeng og en bronsjeplass.
- Vi har godt ridde hester med gode gangarter. Dessuten har flere av rytterne ridd i høye klasser før, sier Elvebakk og påpeker at han ridde i klassen under Grand-prix, som er den høyeste klassen. Tidligere har han vunnet medaljer i NM, Lag-NM og Nordisk Mesterskap, og har med unghesten Worsteiner på fem år vunnet unghestklassen i Breeders.
Elvebakk setter også stor pris på at han kan delta med et lag under kretsmesterskapet.
- Vi støtter hverandre hele tiden, samarbeider og jobber bra som et team. Det er kjempemoro å gjøre så godt man kan for et lag.

Gode ryttere

Det er heller ikke første gangen Ellingsrud Rytterklubb gjør det bra på stevner og mesterskap. Bronsje i NM, gull, sølv og bronsje i Breeders, samt uttak til unghestchampionat i Verden i Tyskland, er bare noe av det de har gjort seg fortjent til.
Lagleder for Ellingsrud Rytterklubb, Lise Thon Gustavsen, mener at varierte treningsmuligheter er en av årsakene til at klubben gjør det så bra. Det finnes blant annet konkurranseryttere i alle grener, det vil si sprang, dressur og feltrytt.
- Dessuten har vi gode utenlandske trenere, vi kan trene når som helst og har et godt anlegg, sier hun og påpeker at en stor innendørs ridebane og en fin utendørs sprangbane, gjør det attraktivt å ri her.
- I tillegg har vi et godt, sammensveiset miljø. Vi blir med hverandre på stevner, støtter hverandre og heier på hverandre, avslutter hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag