RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overmodne damer med suksess


Sprudlende gjeng: Revygruppen Overmodne damer under forestillingen «The best of».
Sprudlende gjeng: Revygruppen Overmodne damer under forestillingen «The best of». Foto: FOTO: ELISABETH C. WANG
Allerede et kvarter før revygruppen «Overmodne damer» inntok scenen var det stappfullt i samlingssalen på Skøyen/Smestad seniorsenter.

SKØYEN: – Jeg tror nok vi skal sette frem noen flere stoler bakerst. Her ser det ut til at det blir trangt om plassen, sier daglig leder ved Skøyen/Smestad seniorsenter, Vibeke Brask-Nilsen.

Hun hadde håpet at arrangementet ville bli populært.

– Denne revygruppen, fra Bygdøy seniorsenter, skulle egentlig vært her tidligere, men vi har jo pusset opp her på senteret. Da er det ekstra hyggelig å ha dem her nå, smiler hun.

Høy bot og slapt minne

Synnøve Ørvik, Karin Boquist, Marianne Evju, Diana Haakonsen og Elisabeth Solem på piano hadde publikum i sin hule hånd allerede fra starten. Og med teaterinstruktør Hege Wilhelmsen trygt plassert på første rad gikk alt som smurt.

Her var det nok av både humor, humør og alvor. En litt vel overivrig dame fra Trafikketaten (Synnøve Ørvik) skaper hodebry for Diana Haakonsen. Og når Haakonsen mister hansken på fortauet, i tillegg til å ha parkert bilen «feil», ja da er det duket for en svimlende bot.

Bedre går det ikke for venninnegjengen som tiår etter tiår møtes på restauranten «Ocean view». Hver gang de møtes argumenteres det for og i mot restauranten og venninnegjengen finner stadig nye argumenter for hvorfor de skal nettopp dit. Da de så er 80, etter å ha besøkt restauranten hvert tiende år siden de var 30 er hovedargumentet: «Fordi vi aldri har besøkt denne restauranten før».

– Helt topp!

Karin Boquist og Marianne Evju er herlige som «Tuppen og Lillemor» og sketsjen «Tvangsåsen» bør definitivt oppleves på nært hold.

På seniorsenteret avsluttes det hele denne gangen med allsang til «C’est manifique». I det den rungende applausen er i ferd med å avsluttes snur en herremann på andre seg mot undertegnede:

– Dette synes jeg var helt topp. Jeg håper og tror vi kan få til noe slikt ved flere anledninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere