RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martine Lassen fra Grünerløkka, Kate Ryen fra Bøler og Kristin Hagrup fra Hurum skal på ferie! KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Martine Lassen fra Grünerløkka, Kate Ryen fra Bøler og Kristin Hagrup fra Hurum skal på ferie! KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: ALLE FOTO: Marte Kristiansen

Overnattet ute for Syden-billetter

Så du køen av mennesker i Grensen i morges? De var på jakt etter billig sydenferie!

SENTRUM: – Jeg har vært her siden klokken 24 i natt! sier Walid Mhedbi fra Økern, som til tross for nattens anstrengelser ser uforskammet våken ut.

– Jeg har erfaring fra køsitting for billetter til Oslo Spektrum, forklarer han lattermildt.

I løvens hule

Walid står først i køen når dittOslo møter ham. Og årsaken til køen? Billetter til Tyrkia for 1 krone, til Tunisia for 100 kroner og til Egypt for 200 kroner.

Det er reisebyrået Detur som står for stuntet. Ansatt i byrået Espen Olsen har jobben med å slippe inn to til fire av gangen, og selge de billige billettene.

– Jeg er den nyeste ansatte, så det var jeg som ble kastet ut i løvens hule, skøyer han.

I sovepose

Tre jenter er jublende glade. De som fikk kjøpt de aller første billettene var Martine Lassen fra Grünerløkka, som skal reise til både Tunisia og Egypt, Kate Ryen fra Bøler, som skal reise til Egypt, og Kristin Hagrup fra Hurum, som også reiser til Egypt.

– Vi kom hit klokken 21 i går, og har sovet i soveposer. Det var vel verdt det! Det blir deilig med sol, sommer, dykking og bading, sier jentene.

– Det føles godt å vite at vi skal til varmen etter en kald natt ute!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere