RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overrasket innbruddstyv


Manglerud politistasjon har hatt nok å gjøre de siste dagene.
Manglerud politistasjon har hatt nok å gjøre de siste dagene. Foto: Illustrasjonsfoto: Camilla Svendsen
Sommerferie-tid betyr ofte økt antall meldinger om innbrudd. Søndag morgen overrasket en huseier en tyv som hadde tatt seg inn gjennom en verandadør på Nordstrand.

Løp etter innbruddstyv

NORDSTRAND: Søndag morgen fikk politiet melding om at en huseier hadde overrasket en innbruddsstuv som hadde kommet inn gjennom en verandadør i Ingolfs vei på Nordstrand. Tyven stakk med huseier i hælene samtidig som han ringte politiet.

Ferden gikk mot Nordstrand stasjon, men der forsvant tyven. Politiet tok opp jakten med hund. Sporene gikk mot Mosseveien og fjorden. Søket ble etter hvert avblåst på grunn av at sporene ble borte. Tyven fikk med seg noen penger.

Vinglete lastebil

ABILDSØ: Torsdag formiddag kom det flere meldinger om at en lastebil kjørt svært vinglete innover på E6 ved Abildsø. Den hadde flere ganger nesten vært borti andre biler. Politiet stoppet den ved Esso på Alna. Fører ble sjekket, og alt funnet OK. Noen forklaring på kjøringen kunne han imidlertid ikke gi.

11-åring på sykkel mot bil

NORDSTRAND: Torsdag litt over kl. 15 ble en 11 år gammel gutt på sykkel skadet i en fot etter å ha komet borti en bil i Nordstrandveien ved Oberst Rodes vei. Hendelsesforløpet er noe uklart, men gutten hadde muligens syklet på fortauet og kommet ut i veibanen da en bil passerte. Skaden skal ikke ha vært alvorlig.

Bilsmell på Mosseveien

BEKKELAGET: Det ble ingen personskader da to biler kjørte på hverandre på Mosseveien ved Ormsundveien torsdag ettermiddag. Men den øvrige trafikk ble betydelig berørt i rushet.

Forsøkte seg på bil og sykkel

NORDSTRAND: Fredag morgen meldte et vitne at en mann forsøkte å få med seg en sykkel nederst i Nordstrandveien ved stasjonen. Politiet fikk etter hvert kontroll på en 26 år gammel mann. Det ble også funnet en bil i nærheten som det hadde vært innbrudd i. Mannen ble anmeldt for begge forholdene.

Mistet nøkkel – ble innbrudd

MORTENSRUD: Fredag ettermiddag ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Kantarellen terrasse. Eieren hadde mistet husnøkkelen, og da han kom hjem, sto inngangsdøren åpen. Tyven hadde rukket å få med seg gullsmykker.

Guttunger tatt for nasking

LAMBERTSETER: Vekter på Lambertseter senter meldte fredag ettermiddag at de hadde tatt i forvaring tre svært unge gutter. Torsdag hadde de blitt tatt for nasking, og fredag kom de tilbake i samme ærend. Da ble politiet kontaktet.

Guttene i 10-12-årsalderen hadde fått med seg varer for 160 kroner. Politiet fikk tak i foreldre, og etter hvert vil de bli kontaktet av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Satte fyr på håndballmål

LOFSRUD: Natt til lørdag kom det brannmelding fra Klemetsrud Idrettshall. Den var heldigvis svært beskjeden. Det var satt fyr på et håndballmål i hallen. Døren hadde stått åpen på grunn av vannlekkasje.

Ingen personskade

KLEMETSRUD: Det ble ingen personskade da tre biler smalt i hverandre i krysset Godheimveien/Grønmoveien på Klemetsrud lørdag formiddag. Partene kunne forlate hverandre etter å ha skrevet skademeldinger.

Kjørte på andre biler

OPPSAL: Årsaken er uklar, men tre biler ble skadet i Solbergliveien på Oppsal lørdag ettermiddag. En 47 år gammel dame hadde først kjørt borti en bil som igjen traff en annen bil. Det var ikke snakk om promillekjøring.

Kjørte på rådyr

ÅSLAND: Et rådyr måtte bøte med livet etter at det lørdag ettermiddag hadde løpt ut på E6 ved Åsland og ble truffet av en bil. Sammenstøtet var så kraftig at bilens frontrute ble knust. Rådyret forsvant til skogs, men ble kort tid etter funnet. Da var det dødt.

Forsøkte å kjøre fra politiet

EKEBERG: En politipatrulje forsøkte natt til søndag å stoppe en bil på Ekebergsletta. Kontakt med lovens lange arm var fører tydeligvis ikke interessert i, og han forsøkte å stikke av. Det lyktes ikke, og etter kort tid ble en 33 år gammel mann pågrepet. Han ble kjørt sentralarresten mistenkt for kjøring i beruset tilstand og for å ha narkotika i bilen.

Kjørte på rødt

PRINSDAL: Søndag ettermiddag ble en bil stoppet etter å ha kjørt på rødt lys i krysset Nedre Prinsdals vei ved Lerdal. Ingen sammenstøt, men da politiet begynte å undersøke fører og bil, fant de en del å feste seg ved. Bilen var ikke omregistrert etter kjøp/salg, den var ikke forsikret, og sjåføren hadde ikke gyldig førerkort. Dermed ble det stopp for videre kjøring og den 22 år gamle mannen ble anmeldt.

Stjal tv-skjerm

KLEMESTRUD: Mandag morgen ble det meldt om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Enebakkveien på Klemetsrud. En vindusrute var knust og en 27 tommers skjerm stjålet.

Bortviste beruset mann

HOLMLIA: Mandag formiddag fikk politiet melding om at en mann “surret rundt” i Hallagerbakken på Holmlia. Politiet som kom til stedet kunne raskt konstatere at han var godt beruset og at han hadde noe narkotika på seg. 35-åringen ble bortvist fra området.

Innbrudd i barnehage

LJAN: Mandag kveld meldte vekter at det hadde vært innbrudd i Store Ljan barnehage i Herregårdsveien. En vindusrute var knust og en telefon var stjålet.

Gikk i bakken

HAUKETO: Mandag kveld ble det meldt om trafikkulykke mellom bil og motorsykkel i Nedre Prinsdals vei ved Hauketo. Det viste seg etter hvert at det ikke var noen bil i ulykkesbildet. MC-fører lå nede, men bevisst da utrykkingsenhetene kom til stedet. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent.

Ødela bilspeil

MANGLERUD: Sent mandag kveld fikk politiet melding om at det var ødelagt bilspeil i Vekterveien ved Havreveien på Manglerud. Politipatruljen som kom til stedet, påtraff seks ungdommer. En 17-årig gutt blir vurdert anmeldt for ødeleggelsene.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere