RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overrasket over at han gikk i tunnelen


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En 35 år gammel mann var natt til fredag overrasket over at han var i tunnelen på Ljabru-diagonalen.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Klokken 02.20 på natten fikk politiet melding om at det gikk en tydelig beruset mann inne i tunnelen.De fant ham, og han ble tatt hånd om. En taxi ble tilkalt og kjørte han hjem.

Men det mannen ikke forsto, var hvorfor han var på den kanten av byen.

For han bodde på vestkanten, og hadde ingen anelse om hvorfor han var på vei mot Hauketo/Holmlia. Dette skulle nemlig være et ukjent sted for ham.


Andre nedtegnelser i Manglerud-politiets logg:

Kjørte gjennom gjerde

SKULLERUD: Natt til onsdag kjørte en bil av veien og gjennom et gjerde med Skullerud Sportsenter. Det var ingen personer i eller ved bilen da en patrulje kom til stedet. Men det var store materielle skader så politiet ville gjerne finne ut hva som hadde skjedd. De dro hjem til bilens eier. Der fant de en 37 år gammel mann med tydelig promille. Han ble fraktet til sentralarresten.

Sto en halv time på E6

KLEMETSRUD: Når en bil stopper i venstre felt innover på E6 klokken 08.30, blir det kø. Ingen skade, men bilen ville bare ikke lenger. Etter en drøy halvtime fikk Viking bilen på planet. Da sto køen godt utenfor bygrensen.

Bortvist fra hage

HØYENHALL: Folk er tydeligvis bevisste når de oppdager ukjente i nabolaget. Onsdag formiddag meldte en at en mann ruslet rundt og så seg om i Høyenhallveien. En politipatrulje var på stedet i løpet av seks minutter og fikk tak i mannen. Dette var en rumener. Han ble bortvist fra stedet.

Bussen kom ikke opp

HOLMLIA: Onsdag kveld begynte det å snø igjen, og dette resulterte i at det ble glatt. I Høgåsveien på Holmlia kom ikke bussen opp. Tilfeldigvis var en Mesta-bil med grus i området, og det tok ikke lange tiden før det var strødd. Da kom bussen seg opp.

Neste morgen kom ikke bussen fra Kolbotn mot Høgåsveien frem på grunn av det glatte føret.

Avverget innbrudd

NORDSTRAND: Like over midnatt natt til torsdag oppdaget en person at uvedkommende var ved naboens hus. Da de forsto at de var iakttatt, løp de fra stedet. Politiet satte i gang søk med hund som førte dem inn i et lite skogområde opp for Mosseveien på Nordstrand. Sporene ble borte da de kom ut på vei. Politiet kunne konkludere med at det ikke hadde vært innbrudd, men at de to mennene var blitt skremt da de forsto at de var oppdaget.

Stoppet fest

PRINSDAL: Når en fest varer til over klokken 03 på natten, blir naboers tålmodighet satt på prøve. Det skjedde i Trygve Strømbergs vei i Prinsdal natt til torsdag. Høy musikk på den tiden av døgnet er ikke akseptabelt forklarte politiet da de kom til festlelighetene. Da var det slutt.

Tre i autovernet

KLEMETSRUD: Natt til torsdag lavet det ned igjen, og det førte til vanskelige kjøreforhold blant annet på E6 ved Klemetsrud. Litt før klokken 07 torsdag morgen fikk en bil snurr der. To andre som kom etter, kjørte i autovernet for ikke å treffe den første. En av bilene måtte Viking ta seg av. Veien var delvis stengt (utover) inntil det ble måkt.

14-åring ville kjøpe rusbrus

KARLSRUD: Torsdag etter-middag ringte personalet i Kiwi på Karlsrud og fortalte at en ung gutt forsøkte å kjøpe rusbrus der.

En politipatrulje som kom til stedet, kunne etter hvert konstatere at gutten bare var 14 år. Han ble kjørt hjem. Han blir fulgt opp av forebyggende avdeling på Manglerud.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere