RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overtar Rødstua

Anne Solberg har lenge jobbet for at frivillighetssentralen skal få flytte inn i Rødstua. Nå er drømmen oppfylt.

Ekeberg: Det blir fint å få et hus å gå til hele året. Brukerne våre sliter med å komme seg opp bakken til sommerhytta vår på Brannfjell (vaffelhytta), og kontoret ligger litt for bortgjemt i kjelleren i Bekkelagshuset. Nå blir vi lett synlig og lett tilgjengelig for alle midt på Ekebergsletta, sier hun.

Rødstua har egen kosestue med plass til oss alle. Det blir åpent hus, kaffe og vafler, kurs, aktiviteter og mulighet til mange gode samtaler året rundt. Endelig får de frivillige et sted å samles etter de har vært ute på jobb. De trenger ikke lenger "å sitte oppå meg" når jeg jobber. I Rødstua får jeg eget kontor. Jeg gleder meg til å ta det i bruk, stråler Anne Solberg.

Hun håper de nye lokalene skal gjøre sitt til at flere får øynene opp for frivillighetssentralen.

Døren er åpen for folk i forskjellige aldre. Også unge mennesker trenger noen å slå av en prat med.

Trenger støtte

Hun håper å innvie de nye lokalene i november. Frivillighetssentralen fyller ti år i høst, og derved byr anledningen seg til å starte i Rødstua med en jubileumsuke. Inntil da er det mye som må gjøres. Med hjelp av frivillige har Solberg allerede sørget for en skikkelig rundvask og beising av vegger og skap. Sying av nye gardiner og sofatrekk og innkjøp av av blomster står på arbeidsplanen fremover.

Arbeidet er en glede, men oppussing koster jo litt penger. Vi håper noen bidrar med økonomisk støtte, sier Anne Solberg.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere