RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi blir utrolig skuffet hvis ikke også seniorene blir prioritert på Berg Gård, sier Nina Valle (f.v.). Inger Wesenberg og Ellen Rydningen.
Vi blir utrolig skuffet hvis ikke også seniorene blir prioritert på Berg Gård, sier Nina Valle (f.v.). Inger Wesenberg og Ellen Rydningen.

Overtramp mot eldre!

At bydelen allerede har bestemt seg for en storbarnehage på Berg Gård er et overtramp mot oss eldre, sier opprørte seniorer fra Nordre Aker.

ULLEVÅL: Eldrerepresentanter fra Ullevål Hageby seniorsenter har møtt opp i mange av fjorårets bydelsutvalgsmøter og talt de eldres sak i forhold til prioritering av den fremtidige Berg Gård-bruken.

Og først etter at de eldre var gått hjem fra forrige bydelsutvalgsmøte (11.12.08), kom det frem at bydelen, i samarbeid med kommunen, ønsker å sette i drift en storbarnehage på Berg.

Et overtramp!

Etter å ha lest om administrasjonens uttalelser fra forrige bydelsutvalgsmøte, ble vi mildt sagt paffe, og ikke minst bestyrtede over den raske beslutningen om storbarnehage på Berg Gård med opptil 300 unger. At bydelen i lengre tid har planlagt dette - uten å orientere oss i de tidligere nevnte bydelsutvalgsmøtene, er sjokkerende. Et overtramp mot de eldre! sier seniorene Ellen Rydningen, Nina Valle og Inger Wesenberg.

Hva med nærmiljøet?

En ting er jo at det nå blir mindre plass på gården til prioritering av andre formål - som blant annet til de eldre. I tillegg må jo all trafikken til og fra den planlagte storbarnehagen få uheldige konsekvenser for nærmiljøet rundt gården, med kanskje 200 - 300 biler til og fra hver morgen og ettermiddag? Har det ingen betydning for bydelen - er det bare å smelle opp slike storbarnehager uten også å ta hensyn til nærmiljøet? lurer seniorrepresentantene.

Det er feigt av bydelen hvis ikke også seniorene kan bli prioritert på Berg gård. Da vil vi bli utrolig skuffet!, sier de engasjerte damene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere