*Nettavisen* Nyheter.

Øvrige resultater

Lesja: Det var ikke bare Jan Håkon Jørgensen som hadde grunn til å juble under Landsskytterstevnet. De øvrige klubbkameratene i Oslo Østre gjorde også sine saker meget bra.
Kurt Eirik Bekkevold ble nummer tre i felt/hurtigskyting. Kjetil Jansen fikk ungdomsmedaljen etter å ha skutt fullt hus med 350 poeng i eldre rekrutt klassen. 25 skyttere skjøt fullt hus, dermed ble det omskyting om førsteplassen. Jansen endte tilslutt på 13.plass. Vegard Ånneland, også han eldre rekrutt, skjøt fullt hus på felt.
Rekruttskyter Jens-Kristian Larsen skjøt 248 poeng i den innledende skytingen. I finalen fikk Larsen 29 treff, og endte med det på en syvende plass totalt, kun en plass fra ungdomsmedalje.
I V55-klassen skjøt Arne Grøtting 246 poeng. I finalen skjøt Grøtting 97 og endte på syvendeplass. Arne Nygård skjøt seg også til finalen med 245 poeng, men i finalen skjøt veteranskytteren seg bort og endte et stykke ned på resultatlisten.
Oddbjørn Nyhagen skjøt seg til en 18. plass i V65.
I seniorklassen ble det 28 treff for Gard Ove Sørvik i felt. I finalen skjøt Sørvik fullt hus og skjøt seg med det flere hundre plasseringer oppover på resultatlisten. Sørvik endte på en 17.plass og fikk med det mesterskapsmedalje. Stein Heggen ble nummer 14 i stang etter 22 treff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag