Øya-programmet komplett

De ti siste navnene til Øyafestivalen 2010 ble i dag klart og dermed er festivalen komplett. – Dette er vår sterkeste program noensinne, sier arrangørene.

MIDDELALDERPARKEN: Yeasyer, Thom Hell, Torgny, Rubik, Wadruna, The Black Angels, Kenneth Ishak & The Freedom Machines, Die Antwoord, Youth Pictures of Florence og Oslo Ess var de ti siste gruppene som kom med på årets Øyafestival.

Større område

Årets Øyafestival vil ha et betydelig endret festivalområde, med flere sitteplasser og mer rom i parken.

Se komplett program på Øyafestivalens hjemmeside

Dette henger blant annet sammen med opprettelsen av en scene på asfaltplassen og større spiseområder. Den nye scena, som de har kalt Klubben, erstatter Odden.

- Målet med denne endringen er å gi bedre plass i parken. I tillegg har vi gjort en oppjustering av Sjøsiden-scena og lager en egen tribune i tilknytning til denne. Alle disse endringene vil gi et mer publikumsvennlig festivalområde, opplyser arrangørene i en pressemelding.

Østkantavisa dekker Øyafestivalen. Følg oss i august her.

Men de kommer ikke til å selge flere billetter enn de har gjort de siste årene, men har i stedet kommet fram til løsninger som vil fungere bedre for den samme mengden mennesker.

Få billetter igjen

Arrangørene opplyser også at det ikke er flere festivalpass igjen, men at det fortsatt er mulighet til å kjøpe dagspass.

Har ikke du billett? Vinn festivalpass med dittOslo

- Foreløpig selger billettene til fredag 13. august best. Den dagen er The Flaming Lips, Robyn, Susanne Sundfør, John Olav Nilsen & Gjengen, The Specials og La Roux blant høydepunktene for mange.Lørdagsbillettene ligger ikke langt etter og vi forventer at begge disse to dagene kan selge ut i løpet av kort tid, sier arrangørene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.