*Nettavisen* Nyheter.

P-kaos utenfor Sats

Turid Nordermoen er lei av de dårlige parkeringsmulighetene utenfor Sats Hellerud. Nå håper hun at ledelsen på treningssenteret vil gå i dialog med styret i Sameieforeningen for Tveita bedriftsområde, for å finne en bedre løsning. Foto: Magne Mellem Enoksen

Sats Hellerud har 3000 medlemmer, men bare 22 parkeringsplasser. Sam- tidig står et svært område helt tomt.

TVEITA: Dårlige parkeringsmuligheter har i lang tid skapt hodebry for mange av Sats sine medlemmer på Hellerud.

Treningssenteret har i dag bare 22 gratis parkeringsplasser etter klokken fire, som ligger inne på Tveita bedriftsområde.

Tveita-beboer og Sats-medlem Turid Nordermoen håper at ledelsen på treningssenteret vil gå i dialog med styret i Tveita bedriftsområde, for å skaffe tilgang til flere plasser.

På ettermiddagen er det umulig å få parkering. Her om dagen måtte jeg vente i en halvtime før jeg kunne gå inn å trene, sier hun.

Ledige plasser

Nordermoen forteller at de fleste parkeringsplassene inne på Tveita bedriftsområde står tomme etter klokken fire.

Jeg kan ikke skjønne hvorfor vi ikke kan bruke de plassene, de står jo tomme etter vanlig arbeidstid uansett. Jeg hadde skjønt det hvis det var 24 timers drift der, men det er det jo ikke. Etter klokken fire er det tomme parkeringsplasser så langt øye kan se, sier hun, og fortsetter:

Hvis vi steller oss på en av plassene som ikke tilhører Sats får vi 700 kroner i bot med en gang. Jeg synes denne praksisen er helt latterlig.

Ifølge Nordermoen er misnøyen stor blant mange av medlemmene på Sats Hellerud.

Kjent problem

Ledelsen på treningssenteret kjenner til problemet.

Slik situasjonen er i dag har vi kun tilgang på 22 parkeringsplasser. Jeg skulle selvfølgelig ønske at vi kunne tilby kundene våre flere, sier daglig leder Vivian Sande.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.