På fisketur med herreklubben

Det ble ikke bare fisking da herreklubben på Lambertseter alders- og sykehjem var på fisketur til Vippetangen.

Det ble ikke bare fisking da herreklubben på Lambertseter alders- og sykehjem var på fisketur til Vippetangen.

På fisketur med "gutta" er drømmen for mange. Lambertseter alders- og sykehjem har sin herreklubb, og nå ha de vært på fisketur.

Stig Bjørn lurer på om det blir napp

Aage Nilsen vard en eneste i herreklubben som fikk fangst.

LAMBERTSETER/VIPPETANGEN: Det ble nok ikke de store fangstene, men de åtte karene i klubben pluss hjelpere fikk det akkurat slik de gjerne ville. Tur med gutta, fiskestang og god servering fra medbragte griller og øl. Kan man ha det bedre.

– Vippetangen var målet for turen, og denne lever de nok på lenge, sier kulturleder på hjemmet, Silje Ulvevadet Dæhli.

– Strålende solskinn, og i løpet av nærmere tre solrike timer var det noen få napp, men fangsten bestod av en bitteliten sild. Daglig leder for sykehjemmet Arne Mæhlum trakterte med grillmat og øl, og stemningen var på topp, tross magert utbytte. Det var stor enighet om at dette måtte gjentas.

Herreklubben

Herreklubben ble dannet for et år siden på Lambertseter alders og sykehjem.

– På et sykehjem med stor overvekt av kvinnelige beboere, er det viktig å ivareta de få mannlige beboerne, sier kulturlederen. – Herreklubben kan bidra til å skape nettverk og vennskap mellom mennene på sykehjemmet, og ikke minst kan det være godt med et tilbud kjemisk renset for kvinner. Herreklubben møtes ukentlig en times tid, og ledes av Trond Jensen, mannlig medarbeider på sykehjemmet. På programmet står quiz, nyheter, diskusjon, aktuelle filmer, spill og ikke minst turer, som fisketuren til Vippetangen..


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag