RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På jobb for skating, brenner for golf


Hovseter-elev Tim Terkelsen (15) fra Gressbanen ønsket å få erfaring fra butikk. Det ble arbeidsuke i klesbutikken Swag på Majorstuen. Foto: Håkon Møller/Torbjørn Røed Meberg
Hovseter-elev Tim Terkelsen (15) fra Gressbanen ønsket å få erfaring fra butikk. Det ble arbeidsuke i klesbutikken Swag på Majorstuen. Foto: Håkon Møller/Torbjørn Røed Meberg
Hovseter-eleven Tim Terkelsen (14) jobbet på klesbutikken Swag, men er egentlig mest opptatt av golf.

Torbjørn Røed Meberg og Håkon Møller har hatt sin arbeidsuke i redaksjonen. Her har Hovseter-elevene møtt en av sine kompiser i arbeidsuken:

MAJORSTUEN/GRESSBANEN: Tim tok jobben i klesbutikken Swag, fordi han ville vite hvordan det var å jobbe i en klesbutikk.

Sentralt

- Jeg har fått et godt inntrykk av de ansatte ved tidligere besøk. En fordel ved å jobbe her, er at det ligger sentralt i Bogstadveien, som gjør det enkelt å komme på jobb. Noe annet som trakk meg hit, var at man i slutten av arbeidsuka får en gave fra butikken, sier han med et lurt smil.

Swag er en butikk for skatere, jibbere og andre som har lyst på kule klær, ifølge Tim, som ellers bruker mye av fritiden på å spille golf på Haga.

- Men jeg har tidligere stått på snowboard, og nå står jeg på twin-tip. Til tider har jeg også skatet litt med kompiser. Dette har gitt meg mye kunnskap som kan være nyttig i en slik butikk, forklarer han overbevisende.

Han får ikke lov til å stå i kassen, det er kun de ansatte som får, men kommer det en kunde hjelper han til så godt han kan.

Før åpning av butikken støvsuger Tim lokalet, og på dagen rydder han i butikken og på lageret.

- Genialt

Tim føler at han trengs i butikken. Han gjør jobber de ansatte ellers ikke ville gjort og han sparer de for slitsomt arbeid.

- Arbeidsuken er genial og man får en pause fra skolen. Dessuten får man erfaringer som man kan ta med seg videre i livet, sier Tim, som ikke tror han vil skate så mye mer etter arbeidsuken selv om han synes det er gøy.

- Jeg brenner egentlig for golf, minner han om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere