RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kast ikke! Vi tar gjerne imot møbler og andre brukbare gjenstander. Denne stolen, fra rundt 1920, har jeg arvet fra en grandtante. Men den beholder jeg nok selv, sier Ingeborg Landstad. Foto: Kristin Tufte Haga
Kast ikke! Vi tar gjerne imot møbler og andre brukbare gjenstander. Denne stolen, fra rundt 1920, har jeg arvet fra en grandtante. Men den beholder jeg nok selv, sier Ingeborg Landstad. Foto: Kristin Tufte Haga

På loppejakt!

Kast ikke gamle møbler gi dem heller til oss, sier en av årets loppeansvarlige for Nydalen Skiklubb, Ingeborg Landstad.

KORSVOLL: Loppetradisjonen tro arrangerer Nydalen Skiklubb, ved orienteringsgruppa, marked i høst også.

Kast ikke!

Det har jo vært skrevet om folk som til og med dumper gamle møbler, blant annet inne i Maridalen. Kast ikke noe! Vi tar gjerne imot eller henter brukte møbler eller andre gjenstander i ok stand (loppetelefon. 41593496). Men ikke hvitevarer, sier en av årets loppeansvarlige, Ingeborg Landstad, og forteller at klubben har en stor låve i Maridalen til lagerdisposisjon i dagene før selve markedet.

Nytt i år er at loppemarkedet 27. september arrangeres på Engebråten ungdomsskole.

Miljøvennlig

I tillegg til at loppekjøperne støtter en sunn og god sak, nemlig orienteringsgruppa/Nydalen Skiklubb, er jo loppemarked et meget miljøvennlig arrangement, med fokus på gjenbruk. Noe som kan være med å redusere søppelberget av brukbare gjenstander og bruk- og kastmentaliteten, sier Ingeborg, som samtidig benytter anledningen til å verve flere orienteringsmedlemmer.

Alle aldre og nivåer

Klubben har stor treningsaktivitet, og holder nybegynnerkurs og treninger for de fleste aldersgrupper og nivåer. Klubben er også med på å arrangere turorienteringa «stifinner'n» i Nordmarka i år for 40-ende gang! Vi vil være med på å inspirere den kommende generasjon til å lære kart og kompass, komme seg ut i skogen, sette pris på naturen og se betydningen av å ta vare på den! understreker Ingeborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere