Gå til sidens hovedinnhold

På med finstasen!

Det er tiden igjen. Du må inn i skapet for å sjekke tilstanden på finstasen. Skoene skal pusses og flaggene skal strykes. Og har du ikke fått fikset 17.mai-sveisen på plass ennå, er det på tide å bestille time. Har du en håpefull pode eller to, trengs det nok en tur i klesbutikken. De har jo en tendens til å vokse litt i den alderen.

Å feire 17.mai her i vest er trivelig. En av journalistene i vår redaksjon hadde sin første 17.mai-feiring i Vestre Aker i fjor. Han var riktignok heldig som fikk debutere som utegående reporter med selveste Kongeparet på besøk i bydelen. Kongen og Dronningen kastet glans over blant Hovseter. Og det var folk, folk og atter folk overalt for å få et glimt av dem. For vår journalist ble det en helt spesiell nasjonaldag.

Kongeparet kommer ikke hit i år. Men dagen blir fin likevel. Hvis du synes det er mer enn nok mennesker samlet langs Karl Johan og i sentrum, trenger du ikke dra ned dit. I dag gir vi deg en fyldig oversikt over 17.mai-programmene for skolene og samlingsstedene i Bydel Vestre Aker. I ditt nærmiljø er det mer enn nok å fylle dagen med. Har du for eksempel lyst til å kaste noe tungt langt vekk? Og helt lovlig? Da er melkespannkasting i Sørkedalen midt i blinken. Vil du heller vise litt annen styrke? Da er Sørkedalsmesterskapet i tautrekking en sikker vinner.

Beveger du deg i nærheten av Huseby, er Gardens drilloppvisning noe du bør få med deg. Vi må ikke glemme at vi har en av landets største stoltheter i vår egen del av byen.

Kanskje vi lenger ikke er så opptatte av hvorfor de alvorlige mennene satt på Eidsvoll en dag i 1814. Men det er en ypperlig dag til å komme seg ut i nærmiljøet. Og se hva man har. Det er ikke alltid vi har tid til det ellers.

Vi i redaksjonen ønsker deg og dine en flott dag!PS! Bilder fra den store dagen kan du selvfølgelig se på akersposten.no.

Reklame

Rekordlav pris på Garmin-favoritt