RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forventningsfulle festivaldeltakere på vei til Nord-Odal.
Forventningsfulle festivaldeltakere på vei til Nord-Odal.

På morotur med Røde Kors!

33 utviklingshemmede fra Nordre Aker ble med Røde Kotrs til Morodalsfestivalen, og fikk oppleve både Sputnik og Gaute Ormåsen.

NORDRE AKER/NORD-ODAL: Lørdag 20. juni ble utviklingshemmede fra hele Østlandet ønsket velkommen til Morodalsfestivalen i Nord-Odal. Arrangementet et et sosialt møtested med mye musikk, trivsel og glede.

33 beboere fra 13 boliger for utviklingshemmede i bydelen, samt 27 ledsagere, ble med Nordre Aker Røde Kors (NARK) på turen.

– I tillegg til Gaute Ormåsen og Sputnik var det flere lokale band, så jeg tror alle koste seg med musikken. Mange av «våre» deltagere var også med på båttur på Storsjøen og biltur med gamle store amerikanske cabrioleer. De som var avhengige av rullestol ble løftet ombord i båtene og bilene, og de som turte var også på motorsykkeltur, men da i sidevogn, sier Bjørg Mørck i NARK.

Bak Morodalsfestivalen står blant andre Norsk Forbund for Utviklingshemmede, Norsk Atferdsanalytisk Forening og Nord-Odal Sanitetsforening.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere