RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På nett med ungdommen

Fossum aktivitetshus har nye nett- sider, og målet er at ungdommene skal drifte sidene selv. Kjempebra, sier klubbrådet.

Stovner: Det er en bra ide. Folk kan skrive meldinger, kommunisere med andre, bli medlem, stille spørsmål. Det er noen medlemmer nå, men det er jo få som vet om siden. Jeg håper det blir flere når siden blir mer kjent, sier medlem i klubbrådet for Fossum aktivitetshus, Milad Rahmati (13).
13-åringen som går i 8. klasse på Tokerud skole har selv begynt å bruke de nye nettsidene som ble lagt ut over sommerferien. Her kan han blant annet ta kontakt med venner, sjekke begivenheter på klubben og stille spørsmål til helsesøster.

Ønsker flere lenker

De fleste på klubben har adgang til internett hjemme, og de som kommer hit bruker jo ofte datarommet. De jeg har snakket med synes sidene er bra, og at man kan sjekke nye ting der. Jeg har også lyst til å lage lenker til klubbmedlemmers hjemmesider slik at man kan gå direkte inn på sidene fra klubben side, forteller Milad.

Ny type kommunikasjon

Klubbledelsen har designet siden, men håper at ungdommene på klubben selv vil ta over driftsjobben.
Dette skal være en side av ungdommen og det er viktig at deres særpreg blir synelig på siden. Vi voksne har bare startet prosessen, og vi håper at flere hundre brukere til slutt vil benytte seg av foraet på siden, samt at lokalbefolkningen også blir brukere av siden med historikk av området, sier miljøarbeider ved klubben, Åsmund Gylder.
Fossum aktivitetshus var det første av sitt slag i Norge da det ble åpnet i 1991, men Gylder har sett en nedgang i brukertallene de siste årene. Åpningen av andre klubber på Ammerud og Vestli kan være noe av årsaken, men nå håper klubben at de nye nettsidene kan være en innovativ måte å kommunisere med ungdommen på, og på sikt skape større interessen i klubbens tilbud.
Vi håper det kan bli litt mer liv i leieren nå, og at disse sidene kan dra ungdommen ut av sofaen, sier Gylder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere