RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ANMELDT: Ratchet & Clank: Tools of Destruction.
ANMELDT: Ratchet & Clank: Tools of Destruction.

På oppgåtte stier

Ratchet & Clank: Tools of Destruction handler ikke om en god historie, ikke om intelligente utfordringer og heller ikke om banebrytende nivådesign. Det handler om våpen.

GAMER.NO: Våpen i alle størrelser og fasonger. Våpen så absurde og kreative at de i seg selv er nok til å skape fundamentet for enda et spill med lodden katt og en skeptisk robot i hovedrollene. Dette fundamentet er solid nok, men kan samtidig gi følelsen av at dette har vi sett før: Et plattformspill med massivt fokus på våpnene og gjør desto mindre på plattform.

Det har skjedd en minimal utvikling siden det første spillet, og for en gammel Ratchet & Clank-traver vil alt være veldig velkjent. Ikke at det er en negativ ting i seg selv, men dersom du er forsynt av serien, har du lite å finne her. Slik sett er Ratchet & Clank: Tools of Destruction et todelt spill: Det er akkurat det spillet tilhengerer av serien har håpet på, men ingenting av interesse for de som gjerne skulle ha sett at Insomniac hadde tatt serien noen steg videre, utforsket nye horisonter, og sprengt noen grenser.

Ratchet & Clank: Tools of Destruction gjør ingenting nytt. La oss bare konstatere det. Det prøver seg kanskje ved å ta i bruk bevegelsessensorene i Sixaxis-kontrolleren, men dette har ingen stor innvirkning på spillet generelt. Nei, Ratchet & Clank handler om å sprenge ting. Det dreier seg om å se store og saftige eksplosjoner som gir ekstatiske opplevelser. Det er kort og godt moro. Insomniac vet hva de driver med, de vet hva folk vil ha, og det er akkurat det de gir oss.

Samtidig er det lett å se at med den kreativiteten staben hos Insomniac besitter, kunne de lett ha gjort mye mer. De trasker av gårde på godt opptråkkede stier, og har man spilt disse spillene før, forventer man stadig mer. Spillet er uten tvil god underholdning, men aldri noe mer. Dessverre.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere