RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På Oppsal varte jula nesten helt til påske...

Uavhentede juletrær vekket irritasjon på Oppsal, men etter at lokalavisen kontaktet Renovasjonsetaten ble de raskt fjernet.

OPPSAL: Mandag 9. januar kunne oppsalbeboere legge fra seg gamle juletrær i krysset Oppsalveien-Aagots vei, og så skulle de bli hentet av Renovasjonsetaten.

LES MER OM OPPSAL HER

– Det kom aldri noen søppelbil, men alle som sto der og ventet kastet trærne sine likevel. Fortsatt ligger det en haug med trær der, skrev en oppgitt leser nylig til Nordstrands Blad.

– Jeg har ringt Renovasjonsetaten seks ganger, og hver gang sier de at de skal ordne opp og hente trærne. Nå begynner vi å bli litt lei, kanskje dere kan hjelpe?

En telefon, og borte var de

Nordstrands Blad foreviget de gamle juletrærne og kontaktet Renovasjonsetaten onsdag denne uken.

Fungerende kommunikasjonssjef Elisabeth Marie Vollan lovet å finne ut av saken, og torsdag formiddag fikk vi følgende gladmelding:

– Vi takker for at vi ble gjort oppmerksom på disse juletrærne og kan fortelle at de ble fjernet tidlig i dag morges, torsdag 8. mars, opplyser Vollan.

LES OGSÅ: Du brune, dryssende tre farvel

Vil ha tips om flere juletrehauger

Vollan sier at Renovasjonsetaten i etterkant av årets juletreinnsamling opplevde at det både lå igjen og dannet seg nye juletrehauger etter at selve innsamlingen var gjennomført.

– Det er nok ikke unaturlig i en stor by som Oslo. Derfor har vår ryddepatrulje kjørt ut i etterkant når vi har fått kundehenvendelser og ellers har oppdaget juletrehauger, sier Vollan.

– Vi benytter anledningen til å minne om at kunder må kontakte Renovasjonsetaten direkte, ikke renovatørene som henter avfallet ditt hjemme, sier Vollan.

– Kontakt oss på telefon 02180. Vi tar også imot e-post på adressen postmottak@ren.oslo.kommune.no, oppfordrer Renovasjonsetaten

Gamle juletrær og hageavfall brukes til å lage kompost og jordforbedringsprodukter.

22.500 juletrær

 – I år fikk vi inn 22.500 juletrær, fem tusen flere enn i fjor. Oslofolk blir stadig flinkere til å kildesortere juletreet sitt. Godt jobba! sier kommunikasjonssjefen.

LES OGSÅ:

Kraftig smell og bilbrann i Vetlandsfaret

10.000 kroner i dusør for ulvebilde

Åpner for bom i Oppsalveien

Vil ha sykkelfelt i Haakon Tveters vei

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere