RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På poljakt


Erling Storm vil gjerne ha Vinmonopolet inn i Vinderenbygget. Men det er fortsatt i det blå.
Erling Storm vil gjerne ha Vinmonopolet inn i Vinderenbygget. Men det er fortsatt i det blå.
Anbud for bygging av Vinderenbygget sendes snart ut entreprenører. Utbygger Erling Storm ønsker seg vinmonopol i bygget.

VINDEREN: Etter at Jeppebygget ble totalskadet i brann for to år siden, har branntomten stått som et stort gap i Vinderen sentrum. Både Vinderen-folk og bydelspolitikere har engasjert seg i hvordan det nye Vinderenbygget skal bli. Og de lurer på når det blir byggestart.

Anbudene til entreprenører sendes ut i månedsskiftet. Og utbygger Erling Storm håper at Vinmonpolet blir en av leietakerne. Men Vinmonopolet har en grense for hvor mye det vil betale i husleie.

– Vi har en utfordring når det gjelder Vinmonopolet. Vi er interessert i å ha det i 1. etg til markedsprisen på mellom fire og fem kroner pr. kvm, sier Storm.

Spleiselag?

Vinmonopolet er interessert i å komme til Vinderen. Men det har ikke marginer til å betale mer enn om lag en fjerdedel av andre leietakere.

– Vi jobber nå med å se om det er interesse blant de andre næringsdrivende til å bidra med å subsidiere Vinmonopolet. Dette tar litt tid å avklare, sier Storm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere