RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På postkassetur


Nestleder av Stovner Høyre, Aamir Sheikh, var på rundtur i Bydel Stovner. FOTO: Privat
Nestleder av Stovner Høyre, Aamir Sheikh, var på rundtur i Bydel Stovner. FOTO: Privat
Aamir Sheikh var på postkasserunde på Høybråten. Det endte med et løfte til to av beboerne.

BYDEL STOVNER: Medlemmer av Stovner Høyre har tatt beina fatt. De er allerede i gang med kampen om Oslo, kommune- og bydelsvalget 2011 og i hele forrige uke hadde partiet «postkasseaksjon" i hele Groruddalen. Partimedlemmene delte ut informasjon om partiet og tok seg en prat med beboerne.

Bystyrepolitiker og nestleder i Stovner Høyre, Aamir Sheikh, var en av dem som benyttet anledningen til å snakke med beboerne. Det endte med et løfte til beboerne.

Tar saken

Sheikh fikk han gode råd under praten med Høybråten-beboerne Stein Erik Sørensen og Guri Vethe. De var opptatt av skoleveien til Høybråten skole og delte sin bekymring om den smale Bergtunveien.

Og Sheik tok utfordringen på strak arm. Han lovet Høybråten-beboerne å ta saken opp med samferdselsbyråd, Jøran Kallmyr (Frp).

– Jeg vil gjøre mitt beste for at barna skal få en sikrere skolevei.

– Kom med tips

Valgprogrammet er i full utforming, og bydelspolitikerne oppfordrer befolkningen til å komme med innspill og tips. Og for å få tipsene, ja da er det lurt å selv finne mannen i gata.

– Vi oppfordrer alle som bor i Bydel Stovner til å bidra med innspill om saker eller utfordringer som Stovner Høyre bør ta stilling til og jobbe med fremover, understreker Sheikh.

– Bydel Stovner har rundt 30 .000 innbyggere, og antallet er økende. Vi er nødt til å ta tak i de utfordringer vi allerede nå ser antydninger til og iverksette nødvendige tiltak, slik at bydelen kan framstå som en trygg og sunn, sier Aamir Sheikh.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere