RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På riktig kurs

Til tross for at Furusets hockeygutter scoret hele 20 mål tilsammen mot Manglerud Star og Lørenskog, er ikke trener Aki Mykkanen helt fornøyd. - Vi må bli tettere bakover, påpeker finnen etter at gutta hans slapp inn ni mål mot de to lagene.

Furuset: Torsdag fikk Furuset sjansen til å revansjere kvalifiseringstapet mot Manglerud Star forrige sesong da de fikk besøk av det nyopprykkede eliteserielaget i Forum. Ulvene scoret to mål før gjestene våknet, men begge lagene slet med den defensive delen av spillet. Da tre perioder var ferdigspilt stod det 6-5 til hjemmelaget.

Bra offensivt

- Jeg kan ikke være helt fornøyd når vi slipper inn fem mål, men offensivt ser det bra ut, konstaterer Furusets trener som heller ikke var fornøyd med at laget hans slapp inn fire mål da de slo Lørenskog 14-4 søndag.
- Vi må bli tettere bakover, men jeg er egentlig ikke bekymret. Det er lenge til seriestart.
Mykkanen legger vekt på å gi ungguttene i Furuset sjansen til å vise seg frem i treningskampene.
- Martin Opheim har vært veldig bra. Han har hatt en veldig bra fremgang, understreker finnen.
Og det var ikke bare det defensive som satt for unggutten. I kampen mot Lørenskog scoret Opheim i tillegg to mål.
Men til tross for at Mykkanen ikke er helt fornøyd med alt guttene foretar seg på banen, er han enig i at det er mye positivt en måned før Furuset får besøk av Viking i årets første seriekamp i førstedivisjon.

Bedre trent

- Gutta er mye bedre trent enn de var på denne tiden i fjor. Stort sett alle spillerne har hatt fremgang på de fysiske resultatene iforhold til ifjor.
Men selv om Furuset viser stigende form i treningskampene har laget ennå ikke satt noen klare målsetninger for sesongen.
- Økonomien i klubben tilsier at vi ikke har råd til å være et eliteserielag. Men det er ingen tvil om at vi er på riktig kurs.
Onsdag kveld, etter at Lokalavisen gikk i trykken fikk Furuset besøk av Gruner, et av lagene Mykkanen tror blir med å knive om opprykk til eliteserien. Søndag står Gjøvik på den andre siden av banen.
- Vi prøver å kjøre inn spillesystemene og finne de beste rekkene. Vi har fått såpass mange nye spillere, så det tar nok litt tid før alt sitter. Men vi har god tid. Jeg håper bare at gutta fortsetter å jobbe så bra som de har gjort til nå, avslutter treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere