RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På sjekker'n med Charter-Sven


Sven Fernandes fra Grorud sjekker damer på Tv i programmet Charterfeber. Selv om han synes sjekking er morsomt, er han egentlig en kjærestetype.
Sven Fernandes fra Grorud sjekker damer på Tv i programmet Charterfeber. Selv om han synes sjekking er morsomt, er han egentlig en kjærestetype.
På Charterfeber tester Sven Fernandes sjekketeori i praksis.

GRORUD: Sjekke-Sven og makker Magnus Frøyen pakket koffertene, med snuta mot Kos i Hellas. Med hver sin metode og et tv-team på slep skulle de sjekke damer.

– Jeg har lest mye om sjekking og har mye litteratur om dette, sier Sven Fernandes (32).

Han forteller at det er mange teorier fra sjekkelitteraturen som funker. Det var disse teoriene som skulle settes ut i praksis på Kos.

Seire og fiaskoer

Det ble noen seire og noen fiaskoer under oppholdet på Kos.

– Jeg meldte meg på Charterfeber selv, og fikk med meg Magnus. Mange av teoriene fra bøkene funket. Det var ikke så vanskelig, Kos er jo en partyøy med unge jenter, og mange som liker oppmerksomhet. Teoriene kan funke fint her hjemme også, og på de damene som er litt eldre, men sjekkingen må jo passe inn i situasjonen, sier Sven.

Les også: På scenen med Charter-Svein

To år med sjekkelesing

Svens sjekkeprosjektet startet for et par år siden, han ville lese og prøve ut litteraturen i praksis. Dette falt produsentene bak Charterfeber for. Selv mener han at det har gjort han mer utadvendt.

– Man må likevel finne sin egen måte å sjekke på og tilpasse sjekkingen, forteller han.

Sven meldte seg på Charterfeber fordi han syntes det så gøy ut, men privat ville ikke Kos vært valget.

– Det var moro å gjøre noe som egentlig er seriøst til humor. Vi var oss selv, men det var enkelte sider vi måtte blåse opp litt, sier Sven.

Gode sjekketriks er å være interessant og skille seg ut i et hav av andre sjekkere, mener Chartersjekkeren.

– Sjekking handler om anerkjennelse og oppmerksomhet, ikke om å nedlegge flest damer, sier Sven.

Detaljer, som smykker, skal visst være cluet.

– Å skape en tiltrekning er viktig.

Kjærestetype

Deltakelsen på Charterfeber var et av Svens mange sysler på siden. Han jobber som salgskonsulent på Nidar, dørvakt på Lux og som mannlig glamourmodell i Dream Models

– Jeg må ha ting å sysle med, ting som motiverer og man kan glede seg til. Modelljobbingen er moro, men det handler mer om selvrealisering enn karriere. Nå er jeg 32, men jeg kommer til å fortsette så lenge musklene er der, sier han spøkefullt.

Mye skjer i hverdagen til Sven, med andre ord. Likevel bedyrer han at han har mye fritid, og dermed også tid til kjæreste. For han er egentlig mer kjærestetypen, enn typen til å sjekke haugevis av damer.

– Jeg vil jo treffe den rette, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere