Gå til sidens hovedinnhold

På skrytetur til Abildsø

Torsdag tok ordførerkandidat Fabian Stang (H) med seg Bergens helsebyråd og ordførerkandidat Trude Drevland (H) på skrytebesøk til Abildsø bo- og rehabiliteringssenter.

Abilødsø: Selv om vi i Høyre er opptatt av private innslag, vil jeg vise at også rene kommunale sykehjem kan fungere veldig bra. Her på Abildsø bo- og rehabiliteringssenter gjør beboerne noe mer enn bare spise og sove, de har et liv, sier Fabian Stang til Nordstrands Blad.

Tippelaget

Han har en del kjennskap til hvordan sykehjemmet drives, for det er bare noen uker siden han var innom institusjonen sist. Da jobbet han én vakt og knyttet bånd med de eldre beboerne.

Jeg gleder meg til å møte igjen venninnene mine. Sist jeg var her fikk jeg bli med på tippelaget, røper han.

Institusjonssjef Rolf Gundersen informerer Stang om at damene faktisk fikk en tolver i tipping, men fordi det var mange andre med riktige kryss på kupongene, ble ikke summen den aller største.

Jeg lovet at ved en eventuell gevinst skulle min andel gå til blomster og vin til damene her, så nå har de nok kost seg, smiler han fornøyd.

Ønskested

Det er ikke mange faste ansatte som møter de to besøkende, for denne dagen er alle på kurs.

Dette er jo flott! Dere er jo et undervisningssykehjem, så utdanning av ansatte er en del av ånden dere skal ha. Det er en ting å ha mange hender, men det hjelper ikke om man ikke har gode hoder på de hendene, utbryter Trude Drevland imponert.

Hun er også begeistret over selve bygget.

Jeg hater lange korridorer på sykehjem. Dette er et ønskested!, avslutter hun.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene