RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Christian Nyegaards nyinnkjøpte bil fikk seg en solid smell på Røa onsdag morgen kl 8. 45. En stor stein fløy av et lasteplan og smalt rett i siden på bilen hans. Foto: Privat
Christian Nyegaards nyinnkjøpte bil fikk seg en solid smell på Røa onsdag morgen kl 8. 45. En stor stein fløy av et lasteplan og smalt rett i siden på bilen hans. Foto: Privat

På størrelse med en baseball

Røa-beboer Christian Nyegaard fikk en elendig start på dagen onsdag, da en en stor stein ramlet av en lastebil i Sørkedalsveien og skadet bilen hans.

RØA: Denne lastebilen kjørte med usikret last med steiner nedover Sørkedalsveien. Steinen traff bilen jeg kjøpte meg på lørdag rett i sidepanelet, forteller Nyegaard til Ullern Avis Akersposten.

Litt større enn en baseball

Heldigvis traff den ikke meg, dørene, panser eller noe som hadde blitt ekstremt dyrt å reparere, eller hadde forårsaket skader på folk. Steinen som fløy av bilen, var litt større enn en baseball, mener han.

Dette var helt og holdent en normal lastebil som jeg absolutt ikke la merke til i det hele tatt dessverre, verken logoer, skiltnummer eller firmanavn, sier Nyegaard, som forteller at han har et vitne til hendelsen, men heller ikke denne personen fikk med seg viktige detaljer for å identifisere lastebilen.

Etterlyser vitner

Røa-mannen lurer nå på om andre kan ha sett denne lastebilen med usikret og farlig last på sin ferd nedover Sørkedalsveien onsdag morgen rundt kl 8.45.

Det er jo mulig dette har skjedd med flere nedover veien, kanskje noen faktisk har fått tak i sjåføren? sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere