anders.auberg@dittoslo.no "/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På sykkeltur med...


Nå kommer nye kart over sykkelruter i Groruddalen.
ILLUSTRASJONSFOTO
Nå kommer nye kart over sykkelruter i Groruddalen. ILLUSTRASJONSFOTO
Nok en gang kan du oppleve Erik Solheim og Bård Folke Fredriksen markere en viktig hendelse i Groruddalssatsingen. Denne gangen står en sykkeltur på agendaen, og det skjer på Tveten gård tirsdag klokken 12.00.

TVEITA: Nye sykkelkart for Groruddalen skal markeres med noe så naturlig som en sykkeltur. Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim og byråd for byutvikling Bård Folke Fredriksen møtes tirsdag for å lansere kartene - og å markere enda en viktig hendelse i Groruddalssatsinga.

– Dette er en fin markering av noe av det vi legger til rette for i Groruddalssatsinga. Bedre forbindelser på tvers av dalen, sier Folke Fredriksen.

Viktig på tvers

Det er et av de viktigste punktene med de nye sykkelrutene. Samtidig ønsker politikerne å vise frem sykkelrutene og gjøre dem mer tilgjengelig for folket.

– Det har alltid vært gode kollektivmuligheter mot sentrum, men vi må gjøre det lettere å ferdes mellom forskjellige boområder i Groruddalen, sier Folke Fredriksen.

Han gleder seg til sykkelturen sammen med Erik Solheim.

– Han er en aktiv bidragsyter til Groruddalssatsinga. Nå har jeg møtt ham så ofte at min datter og kone spurte om jeg gikk turer i skogen med ham hver uke, avslutter Folke Fredriksen. Markerina begynner klokken 12.00 tirsdag 24. mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere