anders.auberg@dittoslo.no "/>

*Nettavisen* Nyheter.

På sykkeltur med...

Nå kommer nye kart over sykkelruter i Groruddalen. ILLUSTRASJONSFOTO

Nok en gang kan du oppleve Erik Solheim og Bård Folke Fredriksen markere en viktig hendelse i Groruddalssatsingen. Denne gangen står en sykkeltur på agendaen, og det skjer på Tveten gård tirsdag klokken 12.00.

TVEITA: Nye sykkelkart for Groruddalen skal markeres med noe så naturlig som en sykkeltur. Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim og byråd for byutvikling Bård Folke Fredriksen møtes tirsdag for å lansere kartene - og å markere enda en viktig hendelse i Groruddalssatsinga.

– Dette er en fin markering av noe av det vi legger til rette for i Groruddalssatsinga. Bedre forbindelser på tvers av dalen, sier Folke Fredriksen.

Viktig på tvers

Det er et av de viktigste punktene med de nye sykkelrutene. Samtidig ønsker politikerne å vise frem sykkelrutene og gjøre dem mer tilgjengelig for folket.

– Det har alltid vært gode kollektivmuligheter mot sentrum, men vi må gjøre det lettere å ferdes mellom forskjellige boområder i Groruddalen, sier Folke Fredriksen.

Han gleder seg til sykkelturen sammen med Erik Solheim.

– Han er en aktiv bidragsyter til Groruddalssatsinga. Nå har jeg møtt ham så ofte at min datter og kone spurte om jeg gikk turer i skogen med ham hver uke, avslutter Folke Fredriksen. Markerina begynner klokken 12.00 tirsdag 24. mai.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.