Fredrik.Eckhoff@dittoslo.no"/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KRAFTIG DYTT: Tirsdag kveld måtte hundrevis av bebeore i området unngå å passere under gangbroen på toppen av Ostadalsveien, etter at en lastebil skjøv den omtrent en meter.
KRAFTIG DYTT: Tirsdag kveld måtte hundrevis av bebeore i området unngå å passere under gangbroen på toppen av Ostadalsveien, etter at en lastebil skjøv den omtrent en meter. Foto: FOTO: FREDRIK ECKHOFF

På tide å rive gangbroen nå?

Nok en gang har en lastebil gått til angrep på gangbroen øverst i Ostadalsveien. Bør den rives nå?

ULLERNÅSEN: Tirsdag gikk det galt igjen. En lastebil holdt på å ta med seg hele den hvite gangbroen, og hundrevis av beboere måtte sette bilen igjen på nedsiden, mens politiet sto vakt og passet på at ingen beveget seg under broen.

Som vi ser på bildet tatt tirsdag kveld, ble det store skader på broen. Den ble nesten delt i to og flyttet omtrent en meter.

For lav for brannbiler

Tidligere har flere beboere i området foreslått riving av broen, ettersom den heller ikke har noen viktig funksjon, skal vi tro flere vi har snakket med.

Dessuten er broen så lav at Brann- og redningsetaten også har klaget på at de største brannbilene ikke kommer under. Dermed utgjør den en fare hvis det skulle oppstå en alvorlig brann i en av de mange terrasseleilighetene på oversiden av broen.

Ny debatt?

Tidlig onsdag morgen skal broen ha blitt sikret mot å rase fullstendig sammen, men nå blusser antakelig debatten om broens fremtid opp igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere