RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På tide å søke frivillighetsmidler

Trenger du penger til frivillig aktivitet i bydelen? Søknadsfristen er 17. mars. I år vil bydelspolitikerne gjerne prioritere lekeplasser.

NORDRE AKER: Flertallet i bydelsutvalget vedtok i desember å opprettholde frivillighetsmiddelposten på én million kroner, til tross for at bydelsadministrasjonen ønsket å knipe inn potten med 200.000.

Dermed er det fritt frem for å søke støtte til frivillig aktivitet innen musikk, teater, idrett, barn- og ungdomsarbeid, nærmiljøarbeid, helse- og velferdsarbeid. Og så videre!


Det kreves imidlertid at aktiviteten er rettet mot bydelens befolkning og miljøer.
 

Prioriterer lekeplasser

Søknader om tilskudd til lekeplasser vil bli prioritet i årets tildeling. Bydelspolitikerne har blant annet framhevet Langliaparken i Ullevål hageby, der lekeapparatene forsvant i fjor, som en park der foreldre og nærmiljø bør ta initiativ til opprustning ved hjelp av frivillighetsmidler.

Søknader sendes til Bydel Nordre Aker, Postboks 4433 Nydalen, 0403 Oslo eller postmottak@bna.oslo.kommune.no. Mer om tildelingskriterier på www.bna.oslo.kommune.no.

Endelig tildeling skjer i bydelsutvalgsmøtet 28. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere